Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najnježnija njega vaše intime: Olival gelovi

Na zdravlje, čistoću te svakodnevni osjećaj ugode velikim dijelom utječe i pravilna intimna higijena. Na to su mislili u tvrtki Olival osmislivši prirodne tekuće sapune koji sadrže nevenovo ulje, australski čajevac i kamilicu te osiguravaju uravnoteženu njegu vašeg intimnog područja.

olival-activ-tekuci-sapun-za-intimnu-njegu

 

Intimna je njega iznimno važna ženama, ali i muškarcima. Osim što je higijenu intimnog dijela potrebno održavati zbog čistoće i svježine, pravilna njega pomaže pri sprečavanju pojave zdravstvenih problema. Upravo zbog vašeg zdravlja potrebno je koristiti proizvode namijenjene isključivo intimnoj njezi.

Jeste li znali da se pH vrijednost intimne zone razlikuje od pH vrijednosti kože? Tako svima poznata vrijednost pH 5,5 ne vrijedi i za intimne dijelove vašeg tijela, a to je razlog zašto se obični sapuni ili gelovi za tuširanje ne preporučuju i za uporabu na intimnim dijelovima tijela.

Osim pH vrijednosti od 3,8 – 4,4 bitni su i sastojci vašeg proizvoda za njegu, odnosno vašeg stupnja osjetljivosti.

olival-sensitiv-tekuci-sapun-za-intimnu-njegu

Olival Sensitive tekući sapun za intimnu njegu obogaćen je nevenovim uljem koje pojačava protuupalno i antiseptičko djelovanje dok njegova blago kisela pH vrijednost utječe na sprječavanje razvoja uzročnika brojnih bolesti, odnosno patogenih mikroorganizama u vaginalnoj sluznici. Pri tome ne zaboravite da ćete nepoželjne mikroorganizme izbjeći tako da intimni dio perete pokretima od vagine prema anusu te da ne pretjerujete s pranjem. Isto tako, izbjegavajte preusku odjeću koja stišće intimne dijelove.

Ukoliko ipak brojni izvanjski faktori, uzrokovani brzim i stresnim načinom života, dovedu do nadražene ili oštećene sluznice te posebnih stanja pojačanog znojenja, preporučujemo Olival Active tekući sapun s australskim čajevcem i kamilicom. Čajevac koji slovi kao najjači prirodni antiseptik će uz kamilicu ublažiti i umiriti moguće upale, peckanja kod gljivičnih infekcija, kod pojačanog znojenja ili stanja poremećene hormonalne ravnoteže. Ovaj tekući sapun može se koristiti za vrijeme antibiotske terapije, ali i u dužem razdoblju.

Za zdravlje i čistoću intimne zone dovoljno je nekoliko kapi Olival tekućeg sapuna otopiti u malo vode ili na spužvici za intimnu higijenu te uporabiti jednom dnevno.

Tags: njega, olival, sapuni

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Najnježnija njega vaše intime: Olival gelovi