Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najstariji Shiseido proizvod: Eudermine

shiseido-eudermine

Povodom proslave 140. godina, Shiseido je predstavio Eudermine u svom izvornom obliku.

shiseido-eudermine

 

Naime, prvi kozmetički proizvod Shiseida, Eudermine, tonik-vodica za omekšavanje kože, prodaje se i danas što ga čini jednim od najstarijih proizvoda na kozmetičkom tržištu. Napravljen je davne 1897. Godine i bio je pakiran u bočicu crvene boje poput rubina sa staklenim čepom, što u to doba nije bilo uobičajno, pogotovo ne za kozmetičke proizvode.

shiseido-eudermine

Riječ Eudermine je kombinacija grčkih riječi Eu (dobro) i Derma (koža), ali je postao poznati i pod nazivom 'Shiseidova crvena vodica'. 1997. Godine Eudermine je preformuliran i promijenjena mu je bočica, koju je ovaj put dizajnirao slavni Serge Lutens. Čistih linija i minimalističkog izgleda bila je čista suprotnost originalnoj retro-boci.

shiseido-eudermine

Eudermine je jedan od Shiseidovih bestsellera. Njegova hidratizirajuća formula odgovara na sve izazove iz okoline, uključujući i klimatske promjene. Vraća vlagu koži te je održava hidratiziranom bez obzira gdje se ili u kojoj klimi nalazili što ga čini proizvodom idealnim za putovanja. Omekšavajući losion poboljšava izgleda kože te joj vraća moć da zadržava vlagu, a rezultat je podatna, glatka koža.

Tags: shiseido, hidratacija, tonik, eudermine

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Najstariji Shiseido proizvod: Eudermine