Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najviša UV zaštita za osjetljivu dječju kožu: Anthelios XL dermo-pediatrics

a-roche-posay-anthelios-xl-dermo-pediatrics

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljajunajvišu UVA i UVB zaštitu od sunca za osjetljivu kožu djece Anthelios XL dermo-pediatrics s zaštitnim faktorom 50+.

Anthelios XL dermo-pediatrics SPF 50+ sadrži novu generaciju filternih sustava posebno namjenjenu osjetljivoj koži djece koji omogućava učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, sa smanjenim sadržajem kemijskih filtera i beskompromisnom tolerancijom. Proizvod također sadrži termalnu vodu La Roche-Posay koja pruža izniman osjećaj hidratacije te sprječava nadraživanja i umiruje osjetljivu i krhku dječju kožu.

a-roche-posay-anthelios-xl-dermo-pediatrics

Tekstura ovog proizvoda posebno je prilagođena potrebama djece. Izrazito je otporna na vodu i znoj te se lako nanosi i ne ostavlja bijele tragove, što će vam uvelike olakšati aplikaciju proizvoda na kožu vašeg mališana.

Za razliku od većine proizvoda na tržištu, Anthelios XL dermo-pediatrics mlijeko za tijelo sadrži minimalističku formulu – bez parabena, bez mirisa, bez oktokrilena, nekomedogenu s 34% manje kemijskih filtera čija je tolerancija ispitana pod dermatološkim, pedijatrijskim i oftamološkim nadzorom te je u potpunosti prikladna za osjetljivu kožu vašeg djeteta.

Preporučena maloprodajna cijena Anthelios XL dermo-pediatrics SPF 50+ je 129 kuna (Cijena je informativna i može varirati ovisno o ljekarni).

Tags: njega, sunčanje, roche-posay, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Najviša UV zaštita za osjetljivu dječju kožu: Anthelios XL dermo-pediatrics