Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Napredni serum za regeneraciju kože Lancôme Absolue Precious Cells

Lancômeova najdragocjenija linija proizvoda, Absolue Precious Cells, obogaćena je za još jedan proizvod - naprednim serumom za regeneraciju kože (Advanced regenerating concentrate). Serum sa aktivnim sastojcima koji pomažu kompletniju regeneraciju kože, jedinstven je proizvod dizajniran kako bi očuvao mladoliki izgled.

Prvi Absolue Precious Cells proizvod dizajniran za njegu lica, vrata i dekoltea, Advanced Regenerating Concentrate, ima samo jednu namjenu, najprofinjeniju od svih, a to je postići čistu izvrsnost. Prva je izvrsnost Lancômovih znanstvenika koji su pioniri u istraživanju matičnih stanica, a druga je izvrsnost sastojaka. Pro-Xylane jedna je od najkompletnijih molekula protiv starenja kože kojoj se pridružuje i dermalni kompleks za obnovu.  Osim ta dva sastojka savez ekstrakta lana i matičnih stanica jabuke Malus domestica nude izuzetna svojstva protiv starenja kože.

Ekstrakt lana stimulira djelovanje kolagena XVI te poboljšava aktivnost  kolagena XII što rezultira restrukturiranim gornjim dermisom. Koža izgleda vidljivo mlađe, broj i dužina bora su znatno smanjene, dok su elastičnost kože i ton poboljšani. Već nakon prvih nanošenja, koža izgleda mekša, a nakon kontinuiranog korištenja tokom nekog vremena pokazuje spektakularne rezultate. Nakon jednog tjedna korištenja, koža postaje ojačana i gušća, nakon 4 tjedna, koža je popunjenija te joj je poboljšana tekstura, a delikatno područje vrata je zaglađeno i izgleda kao da je ispeglano. Zadovoljstvo proizlazi iz fine teksture, a nježna emulzija omogućava lagani zaglađujući osjećaj i zdravi sjaj kože. Finalni doživljaj prožima fini miris ruže i citrusa sa primjesom irisa i sandalovine.

Preporučena maloprodajna cijena Absolue Precious Cells Advanced Regenerating Concentrate (50ml) je 1.380 kn.

Tags: preparativa, kože, serum, njega, absolue, precious, anti-age, regeneracija, pomlađivanje, zatezanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Napredni serum za regeneraciju kože Lancôme Absolue Precious Cells