Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Napunite kožu mladošću i sjajem: Nuxe Nuxellence Jeunesse

nuxe-nuxellence

Nuxe ima novi revolucionarni proizvod Nuxellence Jeunesse koji naziva ‘cvjetnom baterijom’ koja popravlja mitohondrijalna dna.

Nuxellence Jeunesse prvi je fluid koji puni kožu mladošću i sjajem. Posljednja istraživanja fiziologije kože otkrivaju nam da se stanice naše kože svakodnevno 'prazne', baš kao i baterije mobilnih telefona. Kako bi stanice kože pravilno funkcionirale i proizvodile sve elemente koji su koži potrebni (kolagen, elastin, GAG molekule, itd.) njima je potrebna energija.

U samom srcu stanica nalaze se mitohondriji - prave male tvornice energije koje osiguravaju pravilno funkcioniranje stanica. Svaka stanica sadrži preko 1.500 mitohondrija. U srcu mitohondrija nalazi se mitohondrijalna DNA, njihov najvažniji dio koja je ključan faktor u procesima starenja kože.

Na temelju botaničke stručnosti i nakon nekoliko godina ciljanih istraživanja, Laboratorij Nuxe identificirao je 3 ključna biljna ekstrakta te dokazao njihovo djelovanje na popravak mitohondrijalne DNA.

Nuxe znanstvenici su otkrili da ključ mladosti kože leži u zaštiti i popravku mitohondrijalne DNA te da je kožu potrebno napuniti energijom kako bi uspješno upila sve hranjive tvari iz dnevne njege.

nuxe-nuxellence

Pasiflora, Anchusa i Mak djeluju na popravak mitohondrijalne DNA. Pasiflora (Passiflora incarnata) ima visoku koncentraciju flavonoida koji neutraliziraju djelovanje slobodnih radikala i time štite mitohondrijalnu DNA od oštećenja, Anchusa (Anchusa arvensis) je izuzetno bogata polifenolima koji štite stanice od oštećenja, a mak (Papaver rhoeas) ima dokazano djelovanje na ubrzavanje metabolizma stanica.

Laboratorij Nuxe sjedinio je ovo otkriće s djelovanjem svojih najboljih patentiranih aktivnih sastojaka kako bi pružio koži sjajan proizvod s nevjerojatnih 10 patenata. Osim pasiflore, anchuse i maka u formuli se nalaze i latice nevena, sjemenke araukarije, prirodna hijaluronska kiselina prirodnog porijekla i listovi đumbira koji smanjuju i zaglađuju bore te koži vraćaju punoću, korijen biljke maca, stanice kakaa i listovi masline vraćaju koži mladenački sjaj, a korektivni pigmenti naglašavaju njezinu prirodnu ljepotu.

Ova jedinstvena kremasta tekstura nježno ružičaste boje ostavlja iznenađujuće mek i baršunast osjećaj na koži, nježan miris prožet je suptilnim notama cvjetova lana, đurđice i heliotropa te osvježavajućim notama mandarine i nektarine.

Test proveden pod dermatološkim nadzorom dokazao je da kombinacija fluida Nuxellence Jeunesse s drugim anti-age proizvodom za njegu kože osigurava čak 2 x veću učinkovitost na vraćanje mladenačkog izgleda kože. Može se upotrijebiti kao osnovan korak samostalno, ujutro i/ili navečer, kod žena s normalnom i mješovitom kožom, ili ispod uobičajene kreme kako biste razmazili suhu i vrlo suhu kožu. Na dlan se nanese 1 ili 2 pritiska pumpice Nuxellence, zagrije se među rukama i zatim nanesite na cijelo lice i vrat.

Preporučena maloprodajna cijena Nuxellence Jeunesse je 339 kuna.

Tags: nuxe, njega, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Napunite kožu mladošću i sjajem: Nuxe Nuxellence Jeunesse