Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Napunite kožu mladošću: Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks

vichy-neovadiol-2015

Vichy predstavlja inovaciju u obliku nadomjesne kozmetike koja obnavlja mladenački izgled kože - Neovadiol nadomjesni kompleks.

Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži - osjećaj gustoće, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne njege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladenački sjaj.

Hormonsko starenje i menopauza predstavljaju veliku promjenu za kožu. Nakon 50. godine, djelovanje hormona je usporeno. Pritom su moguće nuspojave u obliku napadaja vrućine, nesanice i laganog povećavanja tjelesne težine. Promjene hormonskog djelovanja također utječu na način starenja kože, njezinu gustoću i elastičnost. Unatoč promjenama žene i dalje žive dinamično, stoga nema razloga 'za pauzu u menopauzi'. Čak i koža, uz odgovarajuću njegu, može očuvati mladenački izgled. Dobro raspoloženje žena često je povezano s dobrim izgledom, stoga je neophodno ograničavati vidljive znakove starenja kože.

Vichy je pionir na području kozmetike namijenjene ženama u menopauzi, a zadnja inovacija, nadomjesna kozmetika, predstavlja rezultat 14 godina istraživanja utjecaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima su provjeravali učinkovitost djelovanja nadomjesnog kompleksa na kožu u menopauzi.

vichy-neovadiol-2015

Neovadiol nadomjesni kompleks udružuje aktivne sastojke. Pro-Xylane u većoj koncentraciji dokazano djeluje na čvrstoću kože, debljinu epidermisa, ujednačenost kože i smanjenje pigmentacijskih mrlja, Hydrovance + Hepes djeluju na hidratiziranje i teksturu kože, Hedoine je derivat jasmonske kiseline koji pospješuje proizvodnju lipida kojima ponovno opskrbljuje kožu te remineralizacijska voda Vichy koja potiče obnavljanje i jačanje kože te njezino opskrbljivanje mineralima.

Slojevi kože ponovno dobivaju punoću i čvrstoću, crte lica su preoblikovane i izraženije, a sjaj i ujednačeni ten ponovo su prisutni.

Neovadiol nadomjesni kompleks dostupan je u dvije inovativne njege koje osiguravaju udobnost i svježinu te komplementarno djelovanje na vidljive posljedice menopauze na koži. Napredna obnavljajuća njega dostupan je za normalnu do mješovitu kožu. S teksturom svježe gel-kreme, koži pruža udobnost i trenutni sjaj, zahvaljujući djelovanju bijelih mikro bisera. Napredni obnavljajući koncentrat predstavlja novu generaciju njege koja udružuje koncentrat za svježinu i koncentrat sa zlatnim mikro biserima za blistavost kože.

Cijena Neovadiol napredna obnavljajuća njega je 256 kn, a Neovadiol naprednog obnavljajućrg koncentrata 273 kn.

Tags: vichy, neovadiol

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Napunite kožu mladošću: Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks