Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ne dopustite da se znakovi umora pretvore u znakove starenja: Lancôme Advanced Génifique Yeux

lancome-advanced-genifique-yeux

Umor, iscrpljenost, malaksalost… riječ je nesumnjivo o jednoj od najraširenijih pojava 21. stoljeća. Svi smo svjesni uzročnika: stres, nedostatak sna, naporan tempo rada, vanjski utjecaji… Bez obzira na dob, tip kože i mjesto života, umor se odražava na koži i čini nas starijima. A jedna od zona na kojoj se najviše očituje upravo je delikatno područje oko očiju.

Prije no što se znakovi umora pretvore u znakove starenja, Lancôme nudi rješenje – novu kremu za područje oko očiju i vraćanje mladolikosti Advanced Génifique Yeux.

Krema Advanced Génifique Yeux kombinira našu najnoviju optičku tehnologiju i spoj aktivnih sastojaka koji uklanjaju znakove umora na iznimno delikatnom području oko očiju. Sprječava ne samo kronološko starenje, već i znakove starenja koji su posljedica umora.

Sitne linije su smanjene, a glatkoća, tekstura, učinak liftinga i čvrstoća poboljšani zahvaljujući formuli koja sadrži kombinaciju iznimno moćnih sastojaka koji aktiviraju mladolik i odmoran izgled te uklanjaju vidljive znakove umora.

U kombinaciji sa snažnim djelovanjem na znakove starenja, Advanced Génifique Yeux može se pohvaliti najnovijom tehnologijom za područje oko očiju. Elastomeri nove generacije odabrani su za pružanje snažnog efekta ‘mekog fokusa’ u svrhu prikrivanja linija i bora, mikrosfere silikonske smole poboljšavaju raspršivanje svjetlosti kako bi se vizualno korigirala tamna područja i ostale nepravilnosti,a sedef suptilno donosi efekt osvjetljavanja.

Krema Advanced Génifique Yeux uljepšava konture očiju te je namijenjena upravo delikatnoj koži ovog područja. Pruža joj trajnu, 8-satnu hidrataciju te je štiti od vanjskih utjecaja urbanog zagađenja.

Ima nevjerojatno prozračnu teksturu u obliku gel-kreme koja se u trenu stapa s kožom, donoseći joj jedinstveni osjećaj prirodne punoće, svježine i mekoće. Konture očiju djeluju oživljeno i revitalizirano.

Preporučena maloprodajna cijena Advanced Génifique Yeux je 455 kuna (15 ml).

Tags: krema, njega, okoloočna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ne dopustite da se znakovi umora pretvore u znakove starenja: Lancôme Advanced Génifique Yeux