Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ne zaboravite na njegu usana

Fitodermokozmetika Plante System jedna je od vodećih brandova na području fitoterapije u dermokozmetici. Svi njihovi proizvodi su bez parabena, fenoksietanola i EDTA, bez eteričnih ulja te bez alkohola. Ovo ljeto Plante System nam je pripremio novitete u obliku 4 organska, hranjiva balzama za usne.

Hranjivi balzam za usne s arganovim uljem i prirodnim mirisom vanilije
Izvorno iz Maroka, dobiva se iz arganovih oraščića. Arganovo je ulje bogato vitaminom E i već stoljećima njeguje tijelo i kosu žena u Maroku. Osobito je poznat po svojim hranjivim, hidratizirajućim, omekšavajućim, regenerirajućim i antioksidativnim svojstvima. Zbog visokog sadržaja linolne kiseline, obnavlja zaštitni sloj kože i ima anti-age učinak. Proizvod ne sadrži parafin i vazelin te sadrži isključivo prirodne aktivne sastojake

Osnovni sastojci: arganovo ulje (daje mekoću), pčelinji vosak (djeluje protektivno i hrani) i shea maslac (vlaži i obnavlja).

 

Hidratantni balzam za usne  ekstraktom smilja i prirodnim mirisom naranče

Ekstrakt smilja poznat je po svojem regenerirajućem i antiseptičkom djelovanju još od starih Grka koji su ga koristi kod liječenja rana i ožiljaka. Pomaže kod zaustavljanja krvarenja i bržeg zarastanja.

Proizvod ne sadrži parafin i vazelin te sadrži isključivo prirodne aktivne sastojake

Osnovni sastojci: ekstrakt smilja (djeluje regenerirajuće), pčelinji vosak (djeluje protektivno i hrani) i shea maslac (vlaži i obnavlja).

 

Balzam za usne u boji s ekstraktom lopoča i prirodnim mirisom trešnje
Lopoč (Nelumbo nucifera) je zeljasta biljka iz porodice Nympheacea. Bogat polifenolima koji djeluju kao antioksidansi, cvijet lopoča protektivno djeluje i na krvne žile te se koriste za poboljšanje mikrocirkulacije u koži. Lopoč je također poznat po svojim protuupalnim svojstvima.

Proizvod ne sadrži parafin i vazelin te sadrži isključivo prirodne aktivne sastojake

Osnovni sastojci: ekstrakt cvijeta lopoča (djeluje antioksidativno), liskun (prirodni pigment), pčelinji vosak (djeluje protektivno i hrani) i shea maslac (vlaži i obnavlja).

 

Balzam za usne za regeneraciju s uljem podlanka i prirodnim mirisom voća

Ulje podlanka (Cameline sativa) biljke koja pripada staroj europskoj porodici uljarica, Cruciferae, poznato je po iznimnom sadržaju omega-3 masnih kiselina te pomaže u regeneraciji stanica kože. Osobito se preporuča osobama s vrlo osjetljivom, nadraženom ili upaljenom kožom.

Proizvod ne sadrži parafin i vazelin te sadrži isključivo prirodne aktivne sastojake

Osnovni sastojci: ulje podlanka (djeluje na obnavljanje kože), pčelinji vosak (djeluje protektivno i hrani) i shea maslac (vlaži i obnavlja).

 

Pakiranje svih balzama je u obliku stika od 5 grama te je preporučena prodajna cijena 43 kune.

 

Tags: ljeto, pripremio, system, plante, alkohola, ulja, usne, edta, eteričnih, organska, hranjiva, obliku

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ne zaboravite na njegu usana