Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neodoljiv karite, poput šlaga: L'Occitane Karite kolekcija

loccitane-karite-shea-whipped

L'Occitane nova Karite kolekcija ima laganu i meku njegujuću teksturu koja se topi u dodiru s kožom, obavijajući je baršunastom mekoćom.

U Burkini Faso žene koje su uključene u proces proizvodnje karite maslaca, sakupljaju karite oraščiće i plodove melju u finu pastu. Tako dobivaju meku teksturu koja podsjeća na mousse. Taj postupak proizvodnje i iznimna tekstura nadahnuli su stručnjake iz L’Occitaneovog laboratorija te su kreirali ovu posebnu kolekciju karite proizvoda, neodoljive pjenaste teksture poput šlaga.

L'Occitane Karite pjenastu kolekciju odlikuje nježan miris karakterističan za kultnu kolekciju Karite. Zahvaljujući visokoj koncentraciji hranjivog karite maslaca, iznimno bogata te istovremeno meka i lagana pjenasta tekstura poput šlaga, pruža trenutni osjećaj ugode na koži. To je jednostavno neodoljiva njega i idealno rješenje za suhu kožu.

loccitane-karite-shea-whipped

Karite pjena za tuširanje čudesno guste pjenaste teksture, obogaćena karite maslacem obavija vašu kožu velom mekoće. Cijena joj je 102 kune.

Pjenasta krema za ruke je toliko neodoljiva da ćete je poželjeti koristiti uvijek iznova i nikada je se nećete zasititi. Meke je i lagane teksture koja se brzo upija u kožu te iznimno hranjive formule obogaćene s čak 25% karite maslaca. Nanosite je bilo kada u toku dana kada želite koži ruku pružiti njegu i hidrataciju. Cijena pjenaste kreme za ruke je 59 kuna.

loccitane-karite-shea-whipped

Pjenasta krema za tijelo topi se u dodiru s kožom i iznimno brzo upija u kožu. Obogaćena s čak 10% karite maslaca, hrani i njeguje kožu pružajući joj istinski osjećaj mekoće i potpunu zaštitu. Cijena joj je 190 kuna.

Tags: l'occitane, karite, shea

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Neodoljiv karite, poput šlaga: L'Occitane Karite kolekcija