Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neodoljiva mirisna njega: L'Occitane Karite cvjetovi ljubavi

loccitane-karite-cvjetovi-ljubavi

L'Occitane svake godine u jesen lansira kolekciju za njegu tijela, ruku i usana sa karite maslacem. Ove je godine kultnoj kolekciji udahnuo nove boje i svježinu s tri neodoljiva mirisa – Nježna ruža, Strastveni jasmin i Profinjena ljubičica koji čine novu, senzualnu kolekciju u ograničenom izdanju Karite cvjetovi ljubavi.

Karite maslac je jedinstven i nezamjenjiv prirodni uljepšavajući balzam za njegu suhe i isušene kože koji učinkovito obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože te je hrani, umiruje i štiti. Koža je baršunasto meka, podatna i nježno namirisana.

U osamdesetim godinama prošlog stoljeća, Olivier Baussan, osnivač L'Occitana, upoznao je žene iz Burkine Faso, koje su mu otkrile sve ljepote i blagodati karite maslaca. Kao rezultat tog susreta, karite maslac je postao prepoznatljiv pečat cijelog branda L'Occitane, koji je uz to odlučio i slijediti načela pravedne trgovine i u tom smjeru razvija industriju karite maslaca zajedno sa ženama iz Burkine Faso – projektom održivog razvoja.

loccitane-karite-cvjetovi-ljubavi

Ultrabogata krema za tijelo: Najnježniji zagrljaj

Raskošna krema s čak 25% hranjivog karite maslaca omekšava i hrani suhu i dehidriranu kožu poput baršunasto mekog, brižnog zagrljaja. Ostavlja kožu nježno namirisanu zavodljivim notama Cvjetova ljubavi. Dolazi u pakiranju od 100 ml, a cijena joj je 146 kuna.

loccitane-karite-cvjetovi-ljubavi

Balzam za usne: Najslađi poljubac

Balzam za usne, obogaćen s 10% organskog  karite maslaca iz pravedne trgovine, umiruje usne i pruža im zavodljivu mekoću za najslađe poljupce. Tubica od 15 ml dođe 80 kuna.

loccitane-karite-cvjetovi-ljubavi

Krema za ruke: Najmekši dodir

Krema za ruke s 20% karite maslaca i očaravajućim mirisima iz kolekcije Cvjetova ljubavi hrani, omekšava i štiti kožu. Zaboravite grube, oštećene ruke i uživajte u prekrasno mekim rukama kao stvorenim za najnježnija milovanja. Cijena krema za ruke iz kolekcije je 57 kuna (30 ml).

Tags: njega, l'occitane, karite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Neodoljiva mirisna njega: L'Occitane Karite cvjetovi ljubavi