Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neodoljivo meke usne: Biobaza Bee Balm

biobaza-bee-balm

Biobaza je s dolaskom zimskih mjeseci osmislila četiri nova proizvoda za njegu i hidrataciju usana. Novi Biobaza Bee Balmovi, zahvaljujući ultrabogatim, 100% prirodnim  formulama na bazi pčelinjeg voska i njegujućih ulja, trenutno zaglađuju usne, čine ih mekima i štite ih od negativnih vanjskih utjecaja.

Usne izložene nepovoljnim vremenskim uvjetima zahtijevaju pozornu njegu. Biobaza Bee Balm je terapeutska linija koju čine četiri potpuno prirodna proizvoda za njegu usana. Bazna, inovativna formulacija sastoji se od pčelinjeg voska, karite maslaca, hranjivih ulja te vitamina A i E, a cilj joj je prevencija prirodne hidratacije usana. Uz dodatak aktivnih komponenti, poput eteričnih ulja ili prirodnih ekstrakata, Bee Balmovi dodatno omekšavaju usne i ostavljaju ih svileno mekim.

Biobaza Bee Balmovi dolaze u četiri neodoljive arome - lavanda&vanilija, đumbir&med, maslina&grejp te karite maslac&avokado, a lagana formula, bez parabena, konzervansa, parfema i mineralnih ulja idealna je za sva godišnja doba. Suhe, ispucane i osjetljive usne ove zime dobile su prirodne saveznike koji ih u trenu oporavljaju, zaglađuju i čine spremnima za neodoljivo meke poljupce.

biobaza-bee-balm

 

BEE BALM SPA THERAPY - đumbir&med na bazi pčelinjeg voska, obogaćen đumbirom i medom hrani,  njeguje i štiti suhe i ispucane usne.

BEE BALM AROMA THERAPY - lavanda&vanilija na bazi pčelinjeg voska s aromatičnom lavandom i vanilijom hidratizira usne i štiti ih od isušivanja.

BEE BALM CLASSIC THERAPY - karite maslac&avokado na bazi pčelinjeg voska s karite maslacem, avokadom i njegujućim uljima prva je pomoć za njegu usana.

BEE BALM HYDRA THERAPY - maslina&grejp na bazi pčelinjeg voska, ekstrakta masline i eteričnih ulja grejpa  trenutno zaglađuje i omekšava usne.

Preporučena maloprodajna cijena Biobaza Bee Balmova je 14,90 kuna.

Tags: biobaza, balm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Neodoljivo meke usne: Biobaza Bee Balm