Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neovadiol Lumiere vraća sjaj zreloj koži

U razdoblju menopauze promijenjeno djelovanje hormona, prije svega snižavanje estrogena, usporava aktivnost kože i djeluje na njezin izgled na licu. Ženama nakon 50. godine života smetaju prije svega dva čimbenika povezana sa starenjem kože: crte lica nisu više jasno izražene (na jagodicama, vratu i oko usana) i koža gubi sjaj. Laboratoriji Vichy razvili su njegu Neovadiol Lumiere za ujednačen i ljepši ten, koja pruža najbolji tretman te koži vraća prirodan sjaj.

Javljanje menopauze izaziva dehidraciju kože i gubitak njezine gustoće, prilikom čega dolazi do iznenadnog slabljenja tkiva koje koži služi kao oslonac, a sve to uzrokuje uočljive promjene u sljedeća tri ključna područja: jagodice gube svoju izbočenost, crte lica više nisu jasno izražene, vrat gubi svoju čvrstoću. Smanjenje sjaja kože iskusi 43% žena nakon 50. godine života, a uz to, svaka treća žena nakon 60. godine života prestaje koristiti osnovni puder jer smatra da naglašava bore.

Kako bi djelovali na različite učinke menopauze na kožu, u Laboratorijima Vichy ispitali su tehnologiju BB cream (Blemish Balms) revolucionarnih hibridnih proizvoda koji potječu iz Azije te spajaju najbolju tehnologiju za njegu i izgled kože. Tako su stvorili prvi proizvod Neovadiol Lumiere za ljepši izgled i čvršću kožu, koji u samo jednom potezu mijenja volumen kože i poboljšava njezin sjaj, bez kompromisa što se tiče hranljivih tvari u proizvodu. Pomoću tehnologije BB cream uspjelo mu je spojiti najbolje s područja sprječavanja starenja i najbolje za lijepi ten. Neovadiol Lumiere sadrži pigmentna i rožnata zrnca koja izjednačuju ten, a licu vraćaju prirodan ružičasti ten te sjaj potpuno zdrave kože.

Dermatolog Michel le Maitre, znanstveni savjetnik Laboratorija Vichy, rekao nam je da je u menopauzi kohezija rožnatih stanica oslabljena i pospješuje neznatni gubitak vode. Koža je stoga suša, što može prouzročiti osjećaj zatezanja kože. Budući da se obnavljanje stanica smanjuje i jer je usporena sinteza kolagena i glikozaminoglikana, koža gubi svoju napetost i čvrstoću. Zbog nepravilnog djelovanja krvožilnog sustava koža gubi svoj prirodni ružičasti ten i postaje mutna, a njezin izgled još dodatno pogoršava pojava smeđih staračkih pjega. No, poteškoće sa smanjenim sjajem kože ne nastaju na površini kože. Ako 5% vidljive svjetlosti odmah odsijeva epidermis, svjetlost preko dermisa odašilju i dublji slojevi kože (95% vidljive svjetlosti prodire u kožu). Sjaj i čvrstoća kože su dakle tijesno povezani. Čvršći je dermis, bolji je odsjev svjetlosti.

Neovadiol Lumiere spaja aktivne tvari Proteic Gf za stimulaciju faktora rasta u stanicama i Pro-Xylane za jačanje tkiva koje koži pruža oslonac. Formula proizvoda sa zajedničkim djelovanjem aktivnih sastojaka jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću.

Proteic Gf: ekstrakt sjemenki Vigna Aconitifolia, prirodni ekstrakt, bogat biljnim proteinima. Djeluje stimulativno na faktore rasta u keratinocitima i fibroblastima, stanicama koje su najbrojnije u koži. Djeluje na sve slojeve kože (dermis, epidermis).

Pro-Xylane: povećava gustoću kože tako da dubinski vlaži epidermis i ubrzava nastanak kolagena i glikana u dermisu.

Neovadiol Lumiere na raspolaganju je u univerzalnoj nijansi i odgovara svim tipovima kože: osjetljivoj, normalnoj, miješanoj, suhoj do vrlo suhoj te do 76% nijansi puti – od vrlo svijetle, svijetle do matirane.

Preporučena maloprodajna cijena Neovadiol Lumiere je 209 kn.

Tags: vichy, njega, neovadiol

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Neovadiol Lumiere vraća sjaj zreloj koži