Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Neprekidna hidratacija: Garnier Moisture Match

garnier-moisture-match

 

Nisu sve žene iste, ali svaka želi lijepu i zdravu kožu. Garnier zna da svaki tip kože ima svoje specifične potrebe, a hidratacija predstavlja osnovni korak za sve. Garnier je doveo kraju klasični način hidratacije i stvario liniju Moisture Match.

 

 

garnier-moisture-match

Garnier Moisture Match nova je generacija 24-satne hidratacije po mjeri koja savršeno odgovara individualnim potrebama svih tipova kože. Tri su djelovanja krema iz linije Moisture Match. Nakon samo jednog nanosa daju 40% više hidratacije, neprekidna 24-satna hidratacija te pomaže koži u obnavljanju vlastitog postupka hidratacije.

garnier-moisture-match

Četiri formule i teksture izrađene po mjeri obogaćene su specifičnim sastojcima koji osiguravaju koristi za kožu i vidljivo poboljšavaju njenu teksturu.

Moisture Match za normalnu kožu u plavoj tubi lagana je krema s ekstraktom plavog lotusa i biljnog eliksira za 24h hidrataciju.

Moisture Match za mješovitu i masnu kožu u zelenoj tubi matirajuća je svježa krema s ekstraktom zelenog čaja i biljnog eliksira za 24h hidrataciju.

Moisture Match za suhu do jako suhu kožu u ružičastoj tubi je hranjiva bogata krema s uljem kamelije i biljnog eliksira za 24h hidrataciju.

Moisture Match za kožu bez sjaja u narančastoj tubi je svježa krema s ekstraktom limuna i biljnog eliksira za 24h hidrataciju.

Preporučena maloprodajna cijena Garnier Moisture Match krema je 49,90 kn (50 ml).

Izvor fotografija: Garnier

Tags: krema, njega, garnier, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Neprekidna hidratacija: Garnier Moisture Match