Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nevidljivi dezodorans: Biotherm Deo Pure Invisible

biotherm-deo-pure-deodorant

Kako bi ispunio očekivanja žena u pogledu učinkovite svakodnevne zaštite bez tragova na odjeći, Biotherm je osmislio prvi dezodorans Deo Pure Invisible s formulom koja istovremeno sprječava nastanak bijelih tragova i žutih mrlja.

Iako bijeli tragovi i žute mrlje mnogim korisnicama dezodoransa predstavljaju velik problem, malo ih je spremno odreći se učinkovitog proizvoda isključivo zbog toga.

Antiperspiracijski i dezodorirajući učinci Deo Pure Invisible traju do 48 sati nakon nanošenja. Njegova formula sprječava vlaženje i neugodne mirise, brzo se suši i nije ljepljiva te koži pruža neodoljivu svježinu i čistoću.

Formula bez alkohola, optimalna i za osjetljivu kožu, sadrži spoj s umirujućim i antibakterijskim djelovanjem koji je nastao kombiniranjemčistog termalnog planktona, Biothermovog zaštitnog sastojka i aktivnog sastojka Laminaria digitata i cink. Ovaj spoj umiruje i najosjetljiviju kožu ispod pazuha.

Jedini trag koji Deo Pure Invisible ostavlja je dašak cvjetne svježine. Ovaj profinjeni miris sadrži osvježavajuće voćne gornje note bergamota, kruške i šljive, cvjetne srednje note ruže, đurđice i jasmina te drvenastu bazu sandalovine, mošusa i meda.

biotherm-deo-pure-deodorant

DEO PURE INVISIBLE 48H ANTIPERSPIRANT ROLL-ON

Sadrži umirujući spoj čija se formula bazira na vrlo nježnom surfaktantu prirodnog podrijetla, bez iona, koji omogućava brzo sušenje te je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

DEO PURE INVISIBLE 48H ANTIPERSPIRANT SPRAY

Današnje aerosolne formule su anhidridne. Kod spreja Deo Pure Invisible riječ je o aerosolnoj emulziji, novoj formuli koja omogućuje uklanjanje suspendirajuće aktivne tvari koja je jedan od glavnih uzroka žutih mrlja.

Preporučena maloprodajna cijena dezodoransa Deo Pure Invisible je 147 kuna.

Tags: biotherm, dezodorans

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nevidljivi dezodorans: Biotherm Deo Pure Invisible