Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nevjerojatni anti-age rezultati: Caudalie Resveratrol Lift za čvrstoću i volumen

caudalie-resveratrol-lift

Caudalie nova, ekskluzivna linija za njegu lica Resveratrol Lift kreirana je s novim Caudalie patentom i tehnologijom razvijenom u suradnji sa Davidom Sinclairom s Harvard Medical School. Po prvi puta u povijesti spoj vinove loze, resveratrola i hijaluronse kiseline rezultirao je spojem koji obećava nevjerojatne anti-age rezultate.

caudalie-resveratrol-lift

Osim pojave bora, neupitnim znakovima starenja kože smatra se gubitak tonusa i volumena kože. Ulaskom u srednje godine koža gubi 50% svoje čvrstoće i tonusa, djeluje umorno, opušteno i često starije nego li je to zaista tako. Potrebna joj je ciljana i učinkovita njega koja će joj vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen...

Caudalie nova linija za lifting Resveratrol lift kombinira dva najbolja anti-age sastojka u jednoj formuli - resveratrol iz trsa vinove loze za čvrstoću i elastičnost te mikro-hijaluronsku kiselinu za zaglađivanje bora i volumen.

caudalie-resveratrol-lift

Resveratrol lift učvršćujući serum (30 ml, 358 kn) redefinira konture lica te vidljivo smanjuje postojeće znakove starenja kože. Pomaže redefinirati  obrise lica i vraća volumen i mladenački oblik licu. Lagane, hidratantne teksture koja se potpuno  upija u kožu i predstavlja odličnu bazu za make-up.

Resveratrol lift Hidratantni fluid za lifting lica SPF 20 (40 ml, 309 kn) učvršćuje i popunjava bore te potiče stanice kože da same pojačaju stvaranjem  prirodne hijaluronske kiseline. Bogata formula pomaže zagladiti, redefinirati  i vratiti koži potrebnu čvrstoću  i na taj način vraća  mladenački oblik licu.

caudalie-resveratrol-lift

Resveratrol lift  Balzam za lifting područja oko očiju (15 ml, 268 kn) učvršćuje očne kapke te djeluje protiv bora i natečenosti. Koristi se za nenadmašan učinak pomlađivanja područja oko očiju jer pomaže pri učvršćivanju očnih kapaka,  smanjuje natečenost , tamne podočnjake i zaglađuje bore oko očiju. Formuliran je sa peptidima i biljnim kompleksom protiv natečenosti područja oko očiju.

Resveratrol lift Infusion noćna krema (50 ml, 309 kn) zaglađuje i regenerira te vidljivo restrukturira, popravlja i redefinira kožu. Resveratrol uklanja vidljive bore i pojačava čvrstoću, regenerirajući kožu na sličan način kao što pomaže  samoj vinovoj lozi da poživi i do 100 godina.

Sve Caudalie proizvode možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

Tags: prvi, puta, caudalie, resveratrol, obećava, vinove, loze, anti-age, lift, povijesti, kiseline, spoj, nevjerojatne, school, medical

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nevjerojatni anti-age rezultati: Caudalie Resveratrol Lift za čvrstoću i volumen