Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nicola de Main potpisuje dizajn Nivea Soft kreme

nivea-nicola-de-main

Mlada londonska modna dizajnerica Nicola de Main potpisuje dizajn novih limitiranih izdanja Nivea Soft krema. Tri ženstvena dizajna živih boja, nadahnuta kolibrićima, leptirima i snježnim pahuljama donose dašak elegancije u svakodnevnu njegu i ostvaruje viziju da ženama treba pružiti malo luksuza svaki dan.

Nicola de Main započela je karijeru surađujući s međunarodno priznatim dizajnerom Husseinom Chalayanom 2002. godine. Svoju prvu samostalnu kolekciju uspješno je predstavila 2004. godine. Suradnju sa Niveom opisala je ovim riječima: 'Dobila sam priliku raditi s legendarnim brendom i pratila Nivea-inu viziju stvaranja nečega posebnog što svatko može ponijeti kući. Inspirirana idejom kako bi se koža trebala osjećati cijelo vrijeme, željela sam stvoriti nešto lijepo, profinjeno i ženstveno.'

nivea-soft-ltd-nicola-de-main

Tri nova dizajna nazvana Putovanje ptice, Refleksije leptira i Cvjetni snovi simboliziraju mladenački duh, razigranost i svježinu koju predstavlja Nivea Soft. Nivea Soft krema opskrbljuje kožu dragocjenim hidratizirajućim jojoba uljem i štiti prirodnu strukturu kože s vitaminom E. Sadrži formulu koja se lako nanosi i brzo upija, a ostavlja osvježavajući i ugodan baršunast osjećaj na koži.

Putovanje ptice

Putovanje ptice prikazuje život, pokret, ukrase i ritam ilustracijom u stilu naive. Nicolu su oduševili nježni i živopisni kolibrići iz kolekcija Charlesa Darwina i kraljice Viktorije te je inspirirana idejom kako nepomična slika može izraziti smisao života i pokrete, uspjela je dočarati dinamično putovanje čudesnih šarenih ptica.

Refleksije leptira

Refleksije leptira interpretacija su krila pod utjecajem psihodeličnih postera koje je Wes Wilson 60-ih radio za bendove Grateful Dead i Jefferson Airplane. Hipnotizirajući živopisni dizajn krila leptira izbliza djeluje kao optička varka jer se točke čine kao oči, a linije se mogu doživjeti kao valovi ili lišće. Za dodatni dojam dezorijentacije Nicola je koristila jake kontraste boja, nadahnute slikovitim prizorom cirkusa Cirque du Soleil.

Cvjetni snovi

Cvjetni snovi polaze od ideje životnog ciklusa snježne pahulje prikazane u renesansom stilu. Nicolu su inspirirale hladne zime u Londonu i kompleksnost svake snježne pahulje. Ne postoje dvije iste pahulje, a oblik joj ovisi o trenutku kada je nastala. Bogati stil ponavljanja i odraza nastao je pod utjecajem raskošnih dizajna koji se mogu vidjeti na djelima renesansnih umjetnika. Svaka pahulja je drugačija, ručno nacrtana u boji, što stvara dodatno sjajan šareni efekt.

Okvirna maloprodajna cijena limitiranog izdanja Nivea Soft by Nicola de Main kreme iznosi 35 kn.

Tags: nivea, krema, njega, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nicola de Main potpisuje dizajn Nivea Soft kreme