Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Njega, osvježenje i brza hidratacija: Biotherm Aqua-Gelée gel za tijelo

biotherm-aqua-gelee

Biotherm je, na tragu spoznaje da u pretrpanim dnevnim rasporedima nema mnogo vremena za čekanje da tijelo upije losion nakon nanošenja, razvio gel neviđene svježine koji pruža njegu, osvježenje i brzu hidrataciju - Aqua-Gelée.

Aqua-Gelée predstavlja neodoljivo olakšanje za suhu kožu. Neovisno o tome nanosite li ga za vrijeme jutarnjeg spremanja za odlazak na posao, nakon vježbanja ili prije dugo očekivanog odlaska na spavanje, ovaj vam gel uvijek pruža brzu, dubinsku i osvježavajuću hidrataciju. Gelasta formulacija na bazi vode djeluje umirujuće te hidratizira tijelo i do 48 sati nakon nanošenja.

biotherm-aqua-gelee

Baš poput uobičajenih losiona za tijelo, Aqua Gelée pruža potpunu hidrataciju bez osjećaja ljepljivosti. Konzistencija gela lagana je i osvježavajuća, idealna za ljetne dane. Obogaćen sastojkom Life Plankton, Aqua Gelée štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, usporava prirodni gubitak vlage iz kože te je čini otpornijom na svakodnevne izazove.

Ima iznimno brzo upijanje zahvaljujući polimerima koji omogućavaju brzo nanošenje i još bržu hidrataciju. Gel se isti tren upija u kožu i ne ostavlja ljepljivi sloj – odmah se možete odjenuti i krenuti. Lagane teksture, ovaj je gel prozračan i osvježavajući te daje intenzivnu, 48-satna hidrataciju s postupnim otpuštanjem vlage.

biotherm-aqua-gelee

Aqua-Gelée obogaćen je shea maslacem te hidratizira čak i iznimno suhe dijelove tijela - stopala, ruke ili kožicu na noktima. Suhoća nestaje, a koža cijelog tijela izgleda nahranjeno i sjajno. Oplemenjen originalnim mirisom mlijeka za Lait Corporel i prirodnim esencijalnim uljima citrusa, Aqua Gelée energizira i razbuđuje tijelo.

Preporučena cijena Biotherm Aqua-Gelée osvježavajućeg gela za tijelo za intenzivnu hidrataciju je 195 kuna.

Tags: osvježenje, biotherm, tijelo, hidratacija, losion

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Njega, osvježenje i brza hidratacija: Biotherm Aqua-Gelée gel za tijelo