Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Njega tijela u svako doba godine: Bio-Oil

bio-oil

Bio-Oil je neophodan za njegu tijela jer sadrži sve što je potrebno za održavanje njege kože – lavandu, ružmarin, kamilicu i neven.

 

 

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu masnu strukturu kože, te u formuli čuva vitamine i druge prirodne ekstrakte, bez potrebe dodavanja štetnih konzervansa. Riječ je o proizvodu kojeg mogu koristiti i osobe s osjetljivom kožom.

bio-oil

Bio-Oil je nezaobilazni dio kozmetičke torbice i voditeljice Nives Čanović: 'Budući da sunce i voda dosta isušuju kožu, obvezno se nakon cjelodnevnog kupanja namažem Bio-oil uljem koji je među top 5 mojim ljetnim proizvodima za kožu. Koža mi je od njega mekana, glatka i hidratizirana. Ulje se brzo upija i ne ostavlja težak sloj na koži. Pomaže u održavanju prirodne hidratantne barijere kože, omogućavajući joj da pravilno 'diše' i tako sačuva svoju normalnu fiziologiju i mekoću. U svijetu se svake sekunde proda jedna bočica Bio-Oila, fascinantna informacija,  no, s obzirom na kvalitetu proizvoda, ništa čudno.',  izjavila je Nives Čanović.

Bio-Oil u sebi sadrži prirodna ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Ulje je obogaćeno vitaminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova.

Najtraženiji i najprodavaniji proizvod u svijetu koji poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom sad dolazi u novom, ekonomičnom pakiranje od 125 ml i dostupno je u ljekarnama i ostalim specijaliziranim prodavaonicama (dm, Müller) po maloprodajnoj cijeni od 144,99 kuna.

Tags: godine, kože, što, doba, tijela, lavandu, potrebno, njege, održavanje, bio-oil, neven, kamilicu, ružmarin

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Njega tijela u svako doba godine: Bio-Oil