Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Njega u pauzi za ručak: Lunchbreak tretmani u Poliklinici Bagatin

poliklinika-bagatin-lunchbreak-tretmani

Jeste ikad pomislili da bi umjesto na pauzu mogli poći na beauty tretman? Moguće je. U Poliklinici Bagatin u  Green Gold Toweru osmislili su Lunchbreak tretmane u trajanju od 20-45 minuta.

Radno vrijeme od 9 do 10 sati na dan zna biti naporno i stresno što može dovesti do premalo vremena za brigu o sebi. Lunchbreak tretmani se mogu bez problema ubaciti u radni raspored. Svi su brzi i efikasni, traju od 30 do 45 minuta, pružaju neposredne rezultate i ne zahtijevaju vrijeme oporavka, što znači da odmah nakon tretmana možete nastaviti svoju dnevnu rutinu. U tretmanima se koristi njemačka dermokozmetika Reviderm čija je tekstura nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju. Također, specijalisti Poliklinike svakom klijentu pružaju preporuku za kućnu njegu prema njegovom tipu i problematici kože.

poliklinika-bagatin-lunchbreak-tretmani

De-Stress tretman za opuštanje preporučuje se poslije stresnih poslovnih sastanaka, a traje 45 minuta. Započinje čišćenjem i balansiranjem kože lica uz pomoć nježnih preparata i enzimatskog pilinga koje će učiniti da cijelo lice u trenu zablista. Posebnom tehnikom masaže s kistovima dubinski se vraća vlaga u potkožje i lice postaje svježe i odmorno. Calming Hydro maska u potpunosti će opustiti kožu lica i vrata. Tretman završava nanošenjem preparata koji najbolje odgovara tipu kože klijenta. Cijena De-Stress tretmana je 350 kuna.

Instant Lift tretman za neposredni lifting lica preporučuje se za brzo osvježenje netom prije važnih događaja, a traje 45 minuta. Tretman započinje čišćenjem i balansiranjem lica te nanošenjem enzimatskog pilinga koji će otkloniti sve površinske nečistoće. Ultrazvučnom terapijom vraća se vlažnost koži, podiže cirkulaciju te potiče upijanje aktivnih sastojaka. Nourishing maska za hidratizaciju, koja se dodatno potiče Instant Lifting Boosterom, dat će dodatnu vrijednost ovom tretmanu. Cijena Instant Lift tretmana je 350 kuna.

poliklinika-bagatin-lunchbreak-tretmani

Revive tretman protiv umornih oči traje 30 min, a idealan je nakon neprospavane noći, usred pojave tamnih kolutova ispod očiju. Tretman započinje čišćenjem i balansiranjem cijelog lica uz pomoć nježnih preparata koji se nanose i na osjetljivo područje oko očiju. Nježnim enzimatskim pilingom  uklanjaju se sve nečistoće s površine kože te lice postaje glatko i nježno. Na tako pripremljeno lice i zonu oko očiju nanosi se Eye C Perfection i Instant Lifting Booster te posebni kolagenski jastučići. Nakon samo 20 minuta djelovanja rezultat će biti primjetan 'lifting' efekt područja oko očiju, a svježina cijelog lica bit će vidljiva i zbog aplikacije maske koja će podići tonus te dodatno nahraniti umornu kožu. Cijena Revive tretmana je 350 kuna.

Body Treat tretman za umorne noge namijenjen je osobama koje se ne kreću dovoljno tokom dana, a traje 30 minuta. Limfnom drenažom u samo 30 minuta smanjuje se otečenost nogu, potiče cirkulaciju i limfni sustav kako bi brže izbacili štetne tvari iz tijela i suvišnu tekućinu. Kako bi upotpunili ovaj tretman dodatno ćemo se umasirava preparat za podizanje cirkulacije te uklanjanje celulita. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je bila prisutna ranije. Cijena mu je 250 kuna.

Tags: tretman, poliklinika, bagatin, lunchbreak

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Njega u pauzi za ručak: Lunchbreak tretmani u Poliklinici Bagatin