Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova hidratantna njega za zaštitu od UV zračenja iza La Roche – Posaya

Starenje kože je prirodan fenomen koji vodi do gubitka elastičnosti kože te pojave bora i pigmentacijskih mrlja, naročito na nepokrivenim dijelovima. Danas ove pojave možemo usporiti.

UV zrake oslobađaju svoju energiju u kožu te se tako stvaraju štetni slobodni radikali. Ova oksidacija uzrokuje mijenjanje kožnih stanica i vlakana te tijekom vremena kolagenska vlakna prolaze kroz proces glikacije (djelovanje šećera i proteina) što ih čini krutim. Za kožu je važno koristiti zaštitu od sunca sa širokim spektrom, što će kožu zaštiti od UVA zraka. Ovisno o tipu kože i starosti, trebalo bi koristiti njege koje sadrže aktivne sastojke s antioksidacijskim djelovanjem, čime će se spriječiti djelovanje slobodnih radikala.

 

La Roche-Posay od ovog proljeća predstavlja nam liniju dnevne njege Hydraphase UV Intense, namijenjenu zaštiti kože od utjecaja sunčevih zraka. Ova rehidratantna njega s dugotrajnom učinkovitošću ima ojačanu UV zaštitu (UVB SPF 20 – UVA PPD 8). Fragmenti hijaluronske kiseline u njezi trenutačno dovode vodu u kožu i čuvaju stanične veze kako bi ojačale koheziju epidermisa i produžili hidrataciju. S novom teksturom koja umiruje i vraća koži ugodu, omogućuje se bolji nanos aktivnih sastojaka na koži. Hermetična pumpica omogućuje očuvanje optimalne svježine formule.
Ova njega omogućuje 24-satnu intenzivnu rehidrataciju za dugotrajno meku i gipku kožu, a dostupna je u dvije različite teksture: Legere za normalnu i mješovitu kožu i Riche za suhu kožu. Također je dostupna i njega za područje okolo očiju Hydraphase Intense Eyes sa fragmentiranom hijaluronskom kiselinom i kofein protiv otecenosti koja djeluje na vrećice ispod očiju. Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u suradnji s dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodno bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko djelovanje: umiruje i mekša kožu, smanjuje nadraženost, pospješuje protok tekućine, izlučivanje štetnih tvari, te djeluje kao antioksidans.

Cijena ovih proizvoda iznosi 168 kn za pakiranje od 50 ml.

Tags: koji, vodi, kože, pojave, bora, elastičnosti, gubitka, pigmentacijskih, mrlja, možemo, usporiti, danas, dijelovima, naročito

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nova hidratantna njega za zaštitu od UV zračenja iza La Roche – Posaya