Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nova Vichy Normaderm njega za kožu sklonu aknama

vichy-normaderm-new

Vichy je lansirao novu Normaderm njegu za kožu sklonu aknama. Normaderm je potpuna hidratantna njega koja se učinkovito bori protiv nepravilnosti, proširenih pora, masnog sjaja, crvenila, ožiljaka i neujednačene puti.

Proizvod odlikuju aktivni provjereni sastojci, korišteni u dermatologiji, 24-satno vlaženje kože i klinički dokazana učinkovitost, također i za osjetljivu kožu.

vichy-normaderm-new

S nepravilnostima kože suočava se 3 od 5 odraslih žena (Izvor: Istraživanje IPSOS Pulsar 2007 među Evropljankama u dobi od 20 ili više godina). Među glavnim uzrocima nepravilnosti kože su prekomjerno izlučivanje sebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale na koži što utječe i na izgled kože. Epidermis je zadebljan, a put izgubi sjaj. Budući da se koža teže obnavlja, nepravilnosti često za sobom ostavljaju ožiljke, a pore postaju vidljivije. Osim općih čimbenika što utječu na kožu sklonu aknama, odrasle su žene podložne i djelovanju hormonskih i psiholoških čimbenika i utjecajima okoliša, što uzrokuje nepravilnosti na koži. Neodgovarajuća kozmetička njega, kao na primjer premasni proizvodi za njegu, začepljuju pore i potiču stvaranje bubuljica - što samo može pogoršati stanje.

Normaderm njega udružuje salicilnu i glikolnu kiselinu sa LHA i kožu navlažuje kroz cijeli dan. Salicilna kiselina je ključna molekula u dermatologiji, učinkovit eksfoliant, što oslobađa začepljene pore. Glikolna kiselina prodire duboko u epidermis, potičući ljuštenje stanica te tako potiče obnavljanje epidermisa. Ujedno ima i antibakterijska svojstva. LHA je patentirana molekula iz laboratorija L'Oréal, što nježno skida površinu epidermisa i potiče obnavljanje stanica. Čisti kožu i uklanja tragove akni te ima antibakterijski učinak. Djeluje na površini i omogućava prodiranje aktivnih tvari u kožu - glikolna kiselina prodre duboko u epidermis, a salicilna kiselina djeluje na pore.

Tekstura nove Normaderm hidratantne njege protiv nepravilnosti osigurava  hidrataciju, nježnost i udobnost. Svježa i laka njega obogaćena je hidratantnim glicerinima i silicijem, što jamči mat učinak. Na koži ostavlja suh i baršunasti osjećaj te predstavlja odličnu podlogu za nanošenje šminke.

Preporučena maloprodajna cijena Normaderm potpune njege protiv nepravilnosti je 125 kn.

vichy-normaderm-proizvodi-range

Tags: vichy, njega, normaderm, nepravilnosti, akne

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nova Vichy Normaderm njega za kožu sklonu aknama