Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

NOVA VIZIJA SAVRŠENE KOŽE

Čudotvorni serum koji je posljednjih dana podigao puno prašine po stranim medijima, odnedavno se može pronaći i u hrvatskim parfumerijama. Novi revolucionarni serum Visionnaire, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja.

Sretnice koje su ga isprobale među prvima su Kate Middleton te Emma Watson, nova ambasadorica Lancômea i uskoro novog mirisa, Trésor Midnight Rose.

 

Snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

Youcef Nabi, predsjednik Lancôme Worldwide ističe kako Lancôme od samih početaka ispisuje povijest kozmetike te ima vizionarski pristup svemu što radi.  ‘Želje žena se mijenjaju, kao i njihovo viđenje ljepote. No, težnja da izgledaju jednostavno predivno, bez obzira na godine, uvijek je prisutna. Stoga smo kreirali Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, sveobuhvatno rješenje za njegu kože temeljeno na jedinstvenoj molekuli s optimalnom tolerancijom. Stvorena je molekula ljepote. San o besprijekornoj koži sada je dostižan - uz savršenstvo koje pruža Visionnaire [LR 2412 4%].’, kaže Youcef Nabi.

Lancôme je ostvario tehnološki korak naprijed otkrivši novu, čudotvornu molekulu. Naziv molekule je LR 2412 (Sodium tetra hydrojasmonate i tetrahydrojasmonic acid), ona se može sama kretati slojevima kože i pokretati niz mikro promjena u tkivu. Rezultat su vidljive promjene na koži, tekstura je finija, bore su izbrisane, smanjen je broj pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti, a pore su sužene. Formula je oblikovana na temelju specifičnih odlika molekule LR 2112 kako bi se osigurala njezina puna učinkovitost i optimizirao sveukupni učinak proizvoda Visionnaire [LR 2412 4%]. Njezina se tekstura stapa s kožom, u koju prodire odmah nakon nanošenja. Koža se transformira pod prstima – postaje meka, svilenkasta i podatna. Profinjeni miris Visionnaire [LR 2412 4%] sadržava svježinu ruže, kao moderne i prozračne gornje note, i plemenito cvijeće, koje toj originalnoj kombinaciji daje sofisticiranu notu. Visionnaire [LR 2412 4%] se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

Istraživanje

Najznačajniji su izumi često nadahnuti prirodom, pa su tako i istraživače u Lancômeu zanimali procesi pomoću kojih se biljke obnavljaju. Njihov jedini cilj je bio otkriti nove tvari koje će im poslužiti kao nadahnuće u aktivnoj njezi kože. U slučaju oštećenja tkiva, biljke proizvode jasmonsku kiselinu, 'signalnu molekulu' koja aktivira obnavljanje i jača otpornost. Upravo ova 'signalna molekula' aktivira djelovanje mehanizama obnavljanja i zaštite. Ako je biljka ugrožena, iskoristit će linolensku kiselinu iz stanične membrane kako bi sintetizirala jasmonsku kiselinu. Ta kiselina aktivira transkripciju gena koji vrše sintezu bjelančevina zaduženih za obnavljanje i zaštitu u svrhu učinkovitije obrane od budućih napada.

Lancômovi istraživači su se našli pred novim izazovom. Kako oponašati obnavljajuću sposobnost jasmonske kiseline u spoju koji je savršeno prikladan za ljudsku kožu. Više od deset godina su kreirali i proučavali dvadesetak derivata ove tvari. Završni rezultat istraživanja je molekula LR 2412. Ključ ove nevjerojatne sposobnosti molekule LR 2412 leži u njenoj amfifilnoj prirodi i sklonosti strukturama koje sadrže vodu i lipide. Ona se već od prvog kontakta prožima s kožom te 'juri' dalje u sve slojeve kože. Takvim se prodiranjem njezino djelovanje osjeća i u najdubljim slojevima. LR 2412 kroz epidermis i dermis ponire još dublje. Bioraspoloživost ove molekule četiri je puta veća od lipofilne referentne molekule kao što je retinol. Kao i kod biljaka, LR 2412 se i u koži ponaša kao 'signalna molekula', pokrećući lančane reakcije u svim njenim slojevima kako bi se aktivirali ključni činitelji obnavljanja stanica kože.

Dva komplementarna seruma za savršenu kožu

Dva Lancômeova seruma predstavljaju istinski tehnološki napredak – dizajnirani su kao odgovor na jednu od najzahtjevnijih težnji žena – onu za savršenom kožom.  Visionnaire je komplementaran sa Génefiqueom. Génefique Youth Activating Concentrate, prvi  Lancômeov serum, pojačava aktivnost gena osiguravajući vidljivo pomlađenu kožu dok snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Génefique je bazni tretman, prvi korak u beauty rutini bez obzira na godine. On je aktivator mladosti čiji su rezultati vidljivi u samo 7 dana. Za razliku od Génefiquea koji ‘budi’ kožu i aktivira gene mladosti, Visionnaire je ispravlja, on je korektor koji smanjuje bore, proširene pore, crvenilo, te ožiljke od akni. Oba proizvoda se mogu koristiti u slojevima simultano ili kombinirati, jedan proizvod ujutro, a drugi kao dio večernje beauty rutine.

Očekivane maloprodajne cijene: Visionnaire 30 ml – 655 kn, 50 ml – 860 kn

 

Tags: koji, bilo, koja, koju, godina, serum, proizvod, danas, 2412, istraživanja, potrebno, zaštićena, najpoželjniji, nastala

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa NOVA VIZIJA SAVRŠENE KOŽE