Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Novi izazov starenju kože: Caudalie Vinexpert

caudali-vinexpert

Caudalie je patentirao novi sastojak Resveratrol-Oleil koji je glavni sastojak nove formule njihove linije Vinexpert. Osim reformuliranih proizvoda, linija Vinexpert je i redizajnirana.

Resveratrol-Oleil je četvrti patent iz Caudalie. On povećava učinkovitost protiv karbonilnog stresa koji je odgovoran za gubitak elastičnosti, pa čak i raspadanje potpornih vlakana u koži. Karbonilni stres osim toga generira oksidativni stres što vodi dodatnom propadanju stanica.

Jedinstvena molekularna formula linije Vinexpert djeluje na 2 razine. Na intrastaničnom nivou stimulira proizvodnju kolagena i povećava epidermalnu gustoću, a na ekstrastaničnom nivou sprječava karbonilni stres kako bi se spriječila glikacija. Esencijalne masne kiseline (Ω 3,6,9) štite kožu od štetnih utjecaja, hrane ju i obnavljaju.

caudali-vinexpert

VINEXPERT UČVRŠĆUJUĆI SERUM

U Caudalie kažu da je koncentrat koji djeluje protiv gravitacije. Osvježavajući fluid sa najvećom koncentracijom Resveratrol-oleila (titriran na 1 500 ppm) djeluje na gustoću i čvrstoću kože (jagodice, konture lica, vrat i dekolte). Peptidi stimuliraju sintezu elastina, arganov protein djeluje protiv bora, s učinkom zatezanja, hijaluronska kiselina popunjava kožu dok pigmenti mekog fokusa daju efekt zaglađivanja. Dolazi u pakiranju od 30 ml, a cijena mu je 388 kuna.

VINEXPERT SERUM ZA OČI I USTA

Svježi fluid koji djeluje na borice oko očiju i usana, te smanjuje natečenost. Osim Resveratrol-oleila (750 ppm) sadrži još i Matrixyl-synthe 6, jednu od najučinkovitijih molekula protiv bora koja djeluje 3 tipa kolagena, fibronektin i laminin i hijaluronsku kiselinu te arganov protein i hijaluronsku kiselinu. Cijena seruma za oči i usta je 284 kune.

VINEXPERT RADIANCE DNEVNA KREMA SPF 15

Krema čini kožu vidljivo mlađom, čvršćom i zaglađenijom, a bore popunjenije. Daje trenutačni učinak blistave i zdrave kože te je idealna kao podloga za make-up. Sadrži Resveratrol-oleil (750 ppm), hijaluronsku kiselinu, Vinolevure® koji hidratizira i osnažuje, maslac breskve, ekstrat sene (Cassia angustifolia) koji usporava površinsku dehidraciju, ekstrakt graška koji štiti i potiče sintezu kolagena i elastina te ružičaste i biserne pigmente koji popunjavaju bore i pružaju blistavost.

VINEXPERT RADIANCE DNEVNI FLUID SPF 15

Ultra lagana zaštita koja hidratizira, osvjetljava i štiti kožu te se bori protiv bora i gubitka čvrstoće. Idealan je kao podloga za make-up, stapa se s kožom i matira ju. Sadrži iste sastojke kao i dnevna krema, samo što je namijenjena za masnom i mješovitom tipu kože. Cijena

VINEXPERT INFUSION NOĆNA KREMA

Noćna krema za ultimativnu obnovu kože hrani i obnavlja kožu tijekom noći za osvježenu, zaglađenu i blistavu kožu ujutro. Bogate, umirujuće teksture i opuštajućeg mirisa. Sadrži Resveratrol-oleil (750 ppm), Vinolevure® - hidratizira i osnažuje, hijaluronsku kiselinu, organiski karite maslac te Ceramid 3 koji obnavlja kožnu barijeru.

Vinexpert noćne, dnevne kreme i fluida je 319 kuna, a dolaze u pakiranju od 40 ml.

Tags: serum, krema, njega, caudalie, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Novi izazov starenju kože: Caudalie Vinexpert