Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nuxe Body linija: Stručnjak za borbu protiv celulita

Jeste vi jedna od onih koje čekaju 5 do 12 do bi nakon duge zime doveli svoje tijelo u najbolju formu za ljeto? Sada je pravo vrijeme da se krene u borbu protiv viška masnih naslaga i celulita.

Dosta žena pod utjecajem reklama o ekspresnom gubljenju celulita nakon upotrebe ostane razočarano mnogim kremama protiv celulita. U borbi protiv celulita, kvalitetna sredstva mogu ubrzati proces izgaranja uskladištenih masnoća, drenažu potkožnog tkiva te zagladiti kožu. Bitno je razlikovati tip celulita kojim je zahvaćeno određeno područje i tome prilagoditi i odgovarajuću anticelulitnu njegu.

Oku vidljiv celulit ima karakterističan, jamičast izgled 'narančine' kože te natečenost tkiva, a u težim slučajevima i bol na pritisak. Takav celulit zovemo ukorijenjeni ili tvrdi celulit, koji se sastoji od uskladištene masnoće i tekućine koja se zadržava u tkivima. Najbolji način borbe protiv njega je masaža zahvaćenog područja. Za razliku od njega, meki ili adipozni celulit u principu čine masne naslage na tijelu, bez zadržavanja tekućine. Protiv ovog, najčešćeg tipa celulita, najbolji način borbe čini stimulacija razgradnje masnoća kroz tjelovježbu i adekvatnu njegu.

NUXE BODY STRUČNJAK ZA MASAŽU PROTIV TVRDOG CELULITA

Nuxe Body Ulje za oblikovanje tijela obogaćeno je s 10 esencijalnih ulja (cedar, cedrol, grejp, ružmarin, smilje). Stimulira eliminaciju vode i toksina te smanjuje natečenost tkiva i karakterističan, jamičast izgled. Tri biljna ulja (sezam, lješnjak i makadamija) njeguju kožu i omogućavaju ugodnu masažu te u kombinaciji s ekstraktom kakaa oslobađaju uskladištenu masnoću. Ovo bogato ulje idealno je za svakodnevnu primjenu na trbuhu, bokovima i stražnjici, kao i za primjenu prilikom anticelulitne masaže.

Preporučena maloprodajna cijena je 241,66 kn.

 

 

NUXE BODY STRUČNJAK ZA BORBU PROTIV MASNIH NASLAGA

Nuxe Body Serum za oblikovanje tijela predstavlja znanstvenu inovaciju među proizvodima za oblikovanje tijela pružajući trostruko djelovanje na smanjenje uskladištenog masnog tkiva. Već nakon nanošenja, optički korektivni pigmenti trenutno zaglađuju površinu kože čime ona poprima gladak i zategnut izgled. Polifenoli kakaa u kombinaciji s prirodnim kofeinom aktiviraju oslobađanje uskladištene masnoće, dok ekstrakt biljke Yacon usporava nakupljanje i skladištenje masnoća. Mikroalge stimuliraju prirodne mehanizme zaslužne za izgaranje masnoća, a brazilska mimoza te ekstrakt žutog ražinca oblikuju struk, bokove i bedra.

Preporučena maloprodajna cijena seruma za oblikovanje tijela je 235,44 kn.

Tags: nuxe, njega, body, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nuxe Body linija: Stručnjak za borbu protiv celulita