Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Obavijte kožu zlatnim velom satkanim od najdragocjenijih ulja: Melvita L'Or Bio

melvita-lor-bio

Melvita je s preciznošću zlatara dizajnirala certificirano organsku kolekciju L'Or Bio, koja ujedinjuje pet pažljivo odabranih prirodnih ulja čija sinergija njeguje kožu profinjenim dodirom i obavija je nezaboravnim mirisom.

Proizvodi iz ove kolekcije njeguju kožu te joj pružaju profinjen i postojan miris koji će vas odvesti u daleke zemlje gdje priroda svako jutro, u zoru nanovo budi svoje čari. Obogaćeni blistavim zlatnim pigmentima koji kožu obavijaju zlatnim velom.

Kolekcija je ove godine proširena s Iznimnim gelom za tuširanje, koje se pridružio Iznimnom blistavom zlatnom ulju, uljepšavajućoj kremi za tijelo i Iznimnom zlatnom ulju.

melvita-lor-bio

Iznimni gel za tuširanje

Iznimni gel za tuširanje sadrži 5 dragocjenih ulja i profinjen miris. Njegova raskoš ujedinjuje profinjen miris i bogatstvo 5 dragocjenih njegujućih ulja - arganovo ulje iz Maroka, kendi ulje iz Indonezije, inca inchi ulje iz Perua, buriti ulje iz Brazila i pracaxi ulje iz Amazonije. Svilenkasta tekstura gela u dodiru s vodom stvara kremastu pjenu koja tuširanje pretvara u iznimni užitak. Za profinjeno mirisnu i svilenkasto meku kožu svaki dan.

Maloprodajna cijena Iznimnog gela za tuširanje je 121,90 kn (250 ml).

 

Detalje i informacije o ostalim proizvodima iz kolekcije L'Or Bio možete pročitati ovdje --> link

melvita-lor-bio

Tags: melvita, ulja

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Obavijte kožu zlatnim velom satkanim od najdragocjenijih ulja: Melvita L'Or Bio