Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oblikujte svoje tijelo: L'Occitane Badem kolekcija

loccitane-badem-linija

L'Occitane je preformulirao i poboljšao proizvode iz kolekcije Badem, a i uveo novitete koji će vam pomoći da preoblikujete svoju figuru do ljeta.

Kako zimski dani odmiču, stabla badema se među prvima odijevaju u ružičaste i bijele cvjetove. Uskoro se pojavljuju ukusni i slasni, čvrsti i baršunasti plodovi badema… L'Occitane za svoje proizvode upotrebljava bademe uzgojene na jugu Francuske, zato se posvetio izgradnji dugoročnog partnerstva s uzgajivačima badema s tog područja. U 2002. godini je obitelj gospodina Jauberta na 50 hektara visoravni Valensole u Alpama Visoke Provanse ponovno posadila više od 10.000 bademovih stabala. Upotrebljavaju se svi dijelovi te biljke koja je prepuna dobrobiti - zdrobljene ljuske badema su odlične za pilinge, pupoljci badema imaju iznimno drenažno djelovanje, a iz bademove jezgre se hladnim prešanjem dobivaju omekšavajuće bademovo mlijeko i hranjivo ulje.

loccitane-bademovo-koncentrirano-mlijeko-za-tijelo

Bademovo koncentrirano mlijeko za tijelo

Svilenkasta krema za tijelo sa slasnim mirisom svježih badema kožu učinkovito hrani i hidratizira. Bogata tekstura, koja se čudesno upija, pomaže očuvati kožu čvrstom i elastičnom, a poboljšana njegujuća formula je zaglađuje i okrjepljuje te poboljšava njen tonus, dok istovremeno potiče obnovu stanica. Učinkovita formula s bademovim proteinima jamči dokazano učvršćivanje i dugotrajnu hidrataciju kože. Cijena Bademovog koncentriranog mlijeka za tijelo je 330,90 kuna (200 ml).

loccitane-bademovo-ulje-za-podatnu-kozu

Bademovo ulje za podatnu kožu

Nježan i profinjen eliksir, baziran na više od 50% bademova ulja, pomaže zaštititi kožu od isušivanja i pomanjkanja čvrstoće. Idealan spoj bademovog i ricinusovog ulja njeguje, hrani i omekšava kožu, a izrazito je učinkovit protiv strija. Zato je omiljen i među trudnicama i mladim majkama! Njegujuća formula čini kožu ljepšom i pruža joj svilenkastu glatkoću na dodir. Bademovo ulje za podatnu kožu dođe 273,20 kuna (100 ml)

loccitane-bademovo-ulje--za-ucvrscivanje-tijela

Bademovo ulje za učvršćivanje tijela

Novo ulje ultra-suhe teksture, obogaćeno prirodnim aktivnim sastojcima s intenzivnom snagom djelovanja, pomaže vidno smanjiti izgled narančine kore i preoblikovati siluetu tijela. Bademovo ulje u kombinaciji sa silicijevim derivatom kožu hrani, zaglađuje i učvršćuje, te potiče izlučivanje suvišne vode iz tijela, ubrzavajući metabolizam. Jednostavno nanošenje raspršivačem, stručna njegujuća formula i profinjen miris bademovih cvjetova su prava kombinacija za postizanje odličnih rezultata pri uporabi. Bademovo ulje za učvršćivanje tijela možete naći po cijeni 280,90 kuna za 100 ml.

loccitane-bademov-gel-protiv-celulita

Bademov gel protiv celulita

Iznimno svjež i kremast gel učinkovito pomaže smanjiti celulit, a kožu vidljivo učvršćuje i zaglađuje. Intenzivna njegujuća formula s aktivnim sastojkom iz bademovih pupoljaka pospješuje razgradnju masnih stanica, dok istodobno usporava stvaranje novih. Opseg bedara je smanjen, a izgled narančine kože je ublažen. Cijena Bademovog gela protiv celulita je 277,50 kn (200 ml).

Tags: l'occitane, tijelo, badem, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oblikujte svoje tijelo: L'Occitane Badem kolekcija