Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oblikujte svoje tijelo u Centru za neinvazivno oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin

poliklinika-bagatin-zerona-tretman

Tretmani oblikovanja tijela u Poliklinici Bagatin su jedinstven način za smanjenje ili potpunu eliminaciju pojave celulita, dok istovremeno skidaju centimetre s vašeg struka, prepona, stražnjice ili bokova. No najbolje od svega je činjenica da je sve to ostvarivo brzo, bez boli, operacije i vremena oporavka.

Neporeciva je činjenica da starenjem sve teže održavamo tijelo čvrstim. Dijete iscrpljuju, a u 90% slučajeva gubimo kilograme tamo gdje najmanje želimo, a sve ono zbog čega smo se mučili i dalje je tu. S našim tijelom provodimo sve dane i minute života, i moramo se brinuti za njega na najbolji mogući način. Uz zdravu prehranu, tjelovježbu i tretmane koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita, rezultati neće izostati, a tijelo će vam biti doživotno zahvalno.

Tretmani za tijelo u Poliklinici Bagatin fokusirani su na oblikovanje dijelova tijela koje niti dijetom niti vježbanjem ne možemo dovesti u željenu formu. Ovi tretmani su idealni za dva tipa ljudi - za one koji već prakticiraju zdravu prehranu, zdrav način života i žele se riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa tretmanima Zerona i Med² Contour bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života. Izgubljena masnoća i celulit neće se vratiti nakon tretmana sve dok se vi budete pridržavali zdravog načina života. Zaštitno lice laserskog tretmana Zerona za oblikovanje tijela je ambasadorica Poliklinke Bagatin Ecija Ojdanić, a Indira je zaštitno lice ultrazvučnog tretmana Med² Contour.

poliklinika-bagatin-zerona-tretman

Zerona hladni laser

Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Njegovo djelovanje potvrdila je i činjenica da posjeduje FDA odobrenje za uklanjanje masnih naslaga, kao i za redukciju celulita.

Kako djeluje tretman Zerona? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat.

poliklinika-bagatin-indira-med-contour

Med² Contour ultrazvučni tretman

Čak i uz aktivan životni stil i zdravu prehranu, neprivlačan celulit može se pojaviti unatoč najboljim naporima da ga spriječite. Surova je činjenica da se oko 80% odraslih žena bori s nekom vrstom celulita na svom tijelu. Možete li sada zamisliti da usprkos svim tim izazovima oblikujete svoje tijelo na željeni način te konačno smanjite neželjeni celulit? Med² Contour tretman oblikovanja tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, čime se postiže oblikovanje tijela, zateže i učvršćuje koža te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Med² Contour tretman vodeći je tretman za uklanjanje celulita, za što posjeduje i FDA odobrenje.

Pokazalo se da kombinacija tretmana najčešće pruža najbolje rezultate. Iz tog razloga nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža s kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikaciju i izbacivanje štetnih tvari. Također veoma je česta i kombinacija Zerona i Med² Contour tretmana. Hladna laserska zraka radi poru na masnoj stanici, kroz koju njen sadržaj izlazi van, a ultrazvučna snaga Med² Contour potom preoblikuje tijelo uklanjajući celulit i zatežući kožu.

Tags: tijelo, oblikovanje, poliklinika, celulit, bagatin

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oblikujte svoje tijelo u Centru za neinvazivno oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin