Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Obnovite kožnu barijeru u samo 9 dana: Bocassy Max Moisturizer

bocassy-max-moisturizer

Bocassy Paris je bogatiji za još jedan proizvod koji obnavlja kožnu barijeru u samo 9 dana - Max Moisturizer Protection & Hydratation.

Bocassy Max Moisturizer je proizvod kreiran za regeneraciju i očuvanje lipidne barijere kože, za zaštitu i obnovu kože, posebice kod slučajeva kada je zaštitni sloj kože poremećen, slab ili nepravilno funkcionira što rezultira gubitkom hidratacije, suhoćom, osjetljivom kožom ili crvenilom tj. nadraženom kožom.

Kako bi se uspostavila jaka zaštita kože Bocassy je lansirao ovu hidratizirajuću kremu s mliječnim peptidima i vitaminom F u obliku snažnog moisturizera koji istovremeno povećava i zadržava razinu vlažnosti u kožnom tkivu te obnavlja i jača njezin zaštitni (lipidni) sloj. Iz tog razloga ovaj inovativan moisturizer upravo je savršena njega za osjetljivu kožu. Ne sadrži parfeme, agresivne aktivne sastojke te ikakve iritirajuće sastojke za kožu. Osim svojih zaštitnih osobina, Max Moisturizer ima dokazani učinak podizanja razine vlažnosti u koži i to za 32% u roku 28 dana redovnog korištenja.

bocassy-max-moisturizer

S takvim osobinama Bocassy Max Moisturizer smješta se u sam vrh neprednih i inovativnih proizvoda koji se na dublji i djelotvorniji način bave anti-agingom pogađajući u samu srž problema - smanjenje trans-epidermalnog gubitka vode koji kod osjetljive kože može biti zabrinjavajuće visok. Štiteći kožnu barijeru, održavajući lipidni sloj kože zdravim i optimalno djelotvornim, ova krema kao krajnji rezultat nudi prirodno uravnoteženu kožu - lijepu, zdravu i ugodnu.

Sastojci korišteni u sastavu ove kreme redom djeluju baš na obnovu i održavanje normalnih funkcija kožne barijere, hidratiziraju kožu te umiruju. Mliječni peptidi koji imaju snažne anti-aging kvalitete regeneriraju suhu i iritiranu kožu, obnavljaju lipidnu barijeru te smanjuju trans-epidermalni gubitak vode kod korisnica sa suhom i osjetljivom kožom čak i do 50%. Sastojci Bocassy Max Moisturizera koži pružaju točno ono što joj treba - vitamin F obnavlja lipidnu barijeru i održava razinu hidratacije u koži, ulje avokada je odličan iscjeljitelj za lošu ili oštećenu funkciju kožne barijere i djeluje tako da obnavlja i revitalizira kožnu zaštitu, neven posjeduje osobine snažnog ovlaživača te pomaže revitalizirati kožno tkivo, a kamilica umiruje crvenilo, ublažava i obnavlja lipidnu barijeru.

Bocassy Max Moisturizer dostupna je u dm drogerijama, a cijena joj je 149,90 kn.

Tags: moisturizer, bocassy

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Obnovite kožnu barijeru u samo 9 dana: Bocassy Max Moisturizer