Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Obnovite kožu i zaštite je od prijevremenog starenja: NeoStrata Bionic linija

medical-intertrade/neostrata-bionic-face-eye-cream

Kozmetičko-dermatološki brend Neostrata, poznat po proizvodima koji sadrže AHA kiseline, odnedavno je dostupan i u našim ljekarnama.

NeoStrata proizvode osmislila su dva istraživača, doktori Eugene Van Scott i Ruey Yu koji su zaslužni za otkriće utjecaja AHA na kožu. To otkriće ih je odvelo korak dalje. Uspostavljeno je da su AHA kiseline ne samo korisne u liječenju dermatoloških stanja već su korisne i za regeneracije oštećenja uzrokovanih preuranjenim starenjem. Istraživanja pokazuju da AHA kiseline mogu povećati debljinu temeljnih slojeva kože, poboljšati strukturu kože, povećati proizvodnju kolagena te omogućiti prodor drugih sastojaka za njegu kože.

NeoStrata Bionic linija sadrži PHA (polyhydroxy kiseline) koji dolaze u dva oblika - glukonolaktona i laktobionske kiseline. Glukonolakton prirodno privlači vodu te kad se nanese na kožu, 'vuče' vlagu iz zraka i pomaže joj da prodre dublje u kožu. Na taj način omekšava i hidratizira suhu kožui nadoknađuje izgubljenu vlagu te istodobno spriječava njeno gubljenje. Laktobionska kiselina snažan je antioksidans i jako dobro veže vodu, što rezultira izvrsnom hidratacijom.

NeoStrata Bionic Face Cream

Dnevna emolijentna krema sadrži 8% glukonolaktona i 4% laktobionske kiseline. Ima antioksidativni učinak te štiti kožu od prijevremenog starenja, hidratizira je i zaglađuje. Smiruje nadraženu kožu, a kombinacijom dvaju aktivnih sastojaka, glukonolaktona i laktobionska kiseline, postiže se intenzivno vlaženje. Krema se može koristiti nakon mikrodermabrazije, pilinga i tretmana laserom, a pospješuje učinke tih tretmana. Namijenjena je svim tipovima kože, uključujući osjetljivu i vrlo suhu.

NeoStrata Bionic Eye Cream

Krema za njegu područja oko očiju sa 3% glukonolaktona i 1% laktobionske kiseline ima višestruki učinak smanjenja vidljivih znakova preranog starenja kože. Sadrži kombinaciju sastojaka koji ciljano djeluju na smanjenje tamnih krugova, zaglađivanje bora i smanjenje otečenosti oko očiju. Laktobionska kiselina hidratizira, provitamin A usporava starenje, a vitamin K pozitivno djeluje na regulaciju prokrvljenosti kože i poboljšava njenu elastičnost. Krema sadrži još i ekstrakt zelenog čaja koji djeluje kao antioksidans te ekstrakt krastavca koji osvježava, umiruje i smanjuje oticanje kože. Takva kombinacija aktivnih sastojaka rezultira izvrsnim učinkom kreme u prevenciji nastanka bora i njenim ciljanim djelovanjem na tamne krugove i otečene dijelove oko očiju.

Neostrata Bionic kreme dostupne su u ljekarnama, a cijena kreme za lice je 256 kuna te kreme za okoloočno područje 266 kuna.

Tags: njega, kiseline, neostrata

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Obnovite kožu i zaštite je od prijevremenog starenja: NeoStrata Bionic linija