Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oči koje izgledaju mlađe: Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream

clinique-repairwear-laser-focus-wrinkle-correcting-eye-cream

Clinique lansiranje svoje nove okoloočne kreme počinje sa sloganom 'Nasmijte se. Sada oči imaju drugu priliku da izgledaju mlađe'.

Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream koristi patentiranu tehnologiju koju je Clinique prvi put upotrijebio u svom serumu Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector prije dvije godine.

Serum vidljivo smanjuje izgled linija i bora za 63% i to uspoređujući te rezultate sa rezultatima koje daje dermatološki laser. Patentirana tehnologija koja je korištena u ovom moćnom serumu stavljena je u novi okloočnu kremicu Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream. Ona je jedinstveno dizajnirana da smanjuje vidljive znakove starenja u cijelom području oko očiju.

'Mlada koža je snažna i otporna. Međutim, starenjem koža gubi elastičnost, otpornost i vlažnost što onemogućuje da se koža rasteže i vraća u prvobitan položaj tijekom kontrakcije potkožnih mišića lica, zaduženih za davanje izraza licu i izražavanju emocija', kaže Dr. David Orentreich, Cliniqueov vodeći dermatolog. 'Pokreti poput smijanja i mrštenja lica, konstantno uzrokuju nove nabore poznatije kao dinamičke bore. Kako nastavljamo stariti, koža se sve više opušta i bore postaju uočljivije.'

clinique-repairwear-laser-focus-wrinkle-correcting-eye-cream

Clinique je za testiranje nove Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream koristio dinamičke linije i bore za razliku od dosadašnjeg testiranja statičkih linija i bora. Naziv 'Test Osmijeha' prigodno je nazvan kako bi ispitao smanjenje tkz. linija osmijeha u području oko očiju  koje se pojavljuju kada se smijemo aktivno. Rezultati nakon 12 tjedana – vidljivo smanjenje aktivnih linija u području oko očiju za 54%.

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream daje očima svjež i mlad izgled. Štiti od UV oštećenja i vanjskih štetnih utjecaja te vidljivo smanjuje izgled linija i bora, poravlja teksturu kože iznad, ispod i u vanjskim kutovima očiju. Nakon 12 tjedana potporna struktura kože u području oko očiju postaje jača za 72%.

Nanosi se ujutro i navečer na cijelo područje oko očiju, uključujući kapke. Može se nositi samostalno ili prije make-upa. Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream je dermatološki testirana i sigurna za sve tipove i tonove kože.

Preporučena joj je maloprodajna cijena 431 kunu (15 ml).

Tags: krema, clinique, oči, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oči koje izgledaju mlađe: Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream