Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Očistite kožu s iznimnom lakoćom: Clarisonic Mia 2

clarisonic-mia-2

Clarisonic, začetnik profesionalnog soničnog čišćenja kože, u Hrvatskoj lansira svoju posljednju inovaciju – uređaj Mia 2 za sonično čišćenje lica. Mia 2 je kompaktan i lagan uređaj za čišćenje, opremljen putnom futrolom koji omogućuje nježno i učinkovito čišćenje u svim prilikama.

Zahvaljujući patentiranoj soničnoj tehnologiji, dokazano čisti kožu šest puta bolje u odnosu na čišćenje proizvoda rukom. Sonična metoda istovremeno je nježna i moćna te djeluje na prirodnu elastičnost kože u cilju temeljitog i dubinskog čišćenja, preobražavajući njezinu teksturu i smanjujući pore. Ten postaje glatkiji, ujednačeniji i blistaviji.

clarisonic-mia-2

Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Mia 2 oscilira naprijed-natrag u dvije dostupne brzine pri soničnim vibracijama od preko 300 okretaja u sekundi, nježno uklanjajući nečistoće iz pora. Čišćenje je toliko učinkovito da koža neusporedivo bolje upija kreme, serume i ostale proizvode za njegu. Klinički su rezultati pokazali smanjenje pora, sitnih linija i bora, te poboljšanje tonusa kože.

clarisonic-mia-2

Jedinstveni, kompaktni punjač magnetski se pričvršćuje za dršku te omogućuje 24-minutno korištenje. Za ujednačeno i dubinsko čišćenje lica, Mia 2 sadrži patentom zaštićen T-Timer koji nakon određenog vremena pulsirajući ukazujući da je vrijeme za prelazak na sljedeći dio lica. Time omogućava jednominutni ciklus čišćenja - 20 sekundi na čelu, 20 sekundi na nosu i bradi te po 10 sekundi na svakom obrazu. Aparat je pod dvogodišnjim jamstvom, u potpunosti je vodootporan, što ga čini idealnim za korištenje u kadi ili pod tušem, a uz njega dobivate i kutiju optimalnu za nošenje na put.

Komplet ClarisonicMia 2 sadrži uređaj Clarisonic Mia 2, univerzalni punjač, četku za čišćenje lica za osjetljivu kožu, gel za čišćenje lica (30 ml) i zaštitnu kutiju za nošenje na put. Dostupan je ekskluzivno u Mueller parfumerijama, a cijena mu je 1.175 kuna.

Tags: čišćenje, uređaj, clarisonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Očistite kožu s iznimnom lakoćom: Clarisonic Mia 2