Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Očuvajte mladenački izgled zadržavanjem hijaluronske kiseline: Filorga Hyal-Defence

filorga-hyal-defence

Filorga Hyal-Defence serum je za zaštitu i poticanje sinteze hijaluronske kiseline u koži.

 

 

Više od 30 godina laboratorij Filorga razvija visokoučinkovite medicinske anti-age tretmane uz pomoć vrhunskih specijalista estetske medicine u preko 54 zemlje. Iznikla iz dva povezana svijeta, kozmetike i estetske medicine, Filorga Medi-Cosmetique proizvodi ujedinjuju učinkovitost estetskih tehnika i zadovoljstva njege. To je prva linija kozmetičkih proizvoda izravno inspirirana estetskom medicinom.

filorga-hyal-defence

Filorga Hyal-Defence je osmišljen kako bi se molekule hijaluronske kiseline što bolje sačuvale od njihovog oštećenja. Čuva mladenački izgled kože zadržavajući hijaluronsku kiselinu u dermisu te brani kožu od djelovanja slobodnih radikala.

Djelovanje seruma je trostruko. Antihijaluronidazno - inhibira aktivnost enzima odgovornog za razgradnju hijaluronske kiseline, antioksidativno - štiti hijaluronsku kiselinu od oksidacije i slobodnih radikala koji su uglavnom posljedica izloženosti UV zračenju i zagađenju te daje učinak punjenja (zahvaljujući aktivnim sastojcima potiče sintezu hijaluronske kiseline, elastina i kolagena).

NCTF otopina se sastoji od 55 aktivnih tvari (vitamina, aminokiselina, koenzima, nukleinskih baza, minerala i antioksidansa) koje sinergički djeluju i revitaliziraju kožu biološkom stimulacijom fibroblasta. Ekstrakt različka inhibira hijaluronidazu (enzim koji razgrađuje hijaluronsku kiselinu), antioksidativni kompleks štiti hijaluronsku kiselinu od oksidacije i utjecaja slobodnih radikala i derivati šećera koji povećavaju prirodni kapacitet kože za sintezu hijaluronske kiseline.

Filorga Hyal-Defence svakodnevno se nanosi na lice ujutro i navečer neposredno prije nanošenja uobičajene dnevne/noćne kreme. Cijena Filorga Hyal-Defence seruma je 418 kuna, a dostupan je u ljekarnama.

Tags: filorga, hyal-defence, kiselina

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Očuvajte mladenački izgled zadržavanjem hijaluronske kiseline: Filorga Hyal-Defence