Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Odgovor na starenje izazvano načinom života: Vichy Idealia Life serum

vichy-idealia-life-serum

Posljednja Vichy inovacija, a ujedno i novi proizvod u Idealia liniji je serum nazvan Idealia Life Serum.

Vichy Idealia Life Serum je učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove te ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte lica.

vichy-idealia-life-serum

Laboratoriji Vichy donose sasvim novi pogled na starenje kože poznato kao i bihevioralno starenje.

Način života i negativni utjecaji kojima smo izloženi poput nedostatka sna, zagađenja zraka, stresa, neuravnotežene prehrane, manjka fizičke aktivnosti, hormonalne neravnoteže, UV zračenja te suhog vremena utječu na izgled kože i mogu ubrzati proces starenja. Dobar primjer koji dokazuje starenje pod utjecajem načina života možemo naći kod jednojajčanih blizanaca koji unatoč istom genetskom kapitalu i dobi uz različite utjecaje tijekom života nemaju istu kvalitetu kože te zbog toga odaju dojam različite starosti.

vichy-idealia-life-serum

U usporedbi s kronološkim i hormonalnim starenjem, gdje se na vrijeme u kojem se starenje odvija ne može utjecati,  starenje pod utjecajem života pruža mogućnost da se promijenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja te potaknemo promjene na koži u vlastitu korist.

Kompleks za transformaciju kvalitete kože pod imenom [LR2412+LHA] jedinstvena je kombinacija aktivnih sastojaka, derivata jasmonske kiseline te derivata salicilne kiseline koji djeluju na sve dimenzije idealne kože,  kako na površini, tako i u dubljim slojevima.

LR2412 sužava pore, potiče obnovu epidermisa te ponovno aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži, a LHA zaglađuje površinu kože i korigira pigmentacijske nedostatke.

Idealia Life Serum osigurava spektakularnu transformaciju kvalitete kože pod utjecajem stresa, prevelike izloženosti UV-zrakama, zagađenja okoline i dima te neuravnotežene prehrane.

vichy-idealia-life-serum

Za idealnu rutinu u poboljšanje kvalitete kože serum možete kombinirati i sa drugim proizvodima iz Idealia linije - Idealia dnevnom njegom, Idealia Pro njegom koja korigira pigmentacijske mrlje i Idealia BB kremom.

Preporučena cijena Vichy Idealia Life seruma je 282 kuna.

Tags: vichy, serum, idealia

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Odgovor na starenje izazvano načinom života: Vichy Idealia Life serum