Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Odgovor za suncem izmorenu kožu: Dr. Renaud Azulene Camomile bogata krema

dr-renaud-creme-riche-azulene

Koža vam je osjetljiva i reagira na svaku sitnicu? Znači da joj treba njega sa umirujućim svojstvima. Docteur Renaud je upravo za takve probleme kreirao umirujuću liniju Azulene.

Azulene je ulje koje se dobiva destilacijom cvjetova njemačke kamilice. Umiruje i hidratizira osjetljivu kožu sklonu iritacijama. Ima nevjerojatna umirujuća svojstva u borbi protiv osjetljivosti, neovisno da li je prirodna ili uzrokovana grubim vanjskim utjecajima. Plava boja je zapravo indikator svježine sastojaka jer esencijalno ulje Kamilice Chamazulen (skraćeno Azulen) kada je svježe je izrazito plave boje koja s vremenom poprima tonove zelene.

dr-renaud-creme-riche-azulene

Docteur Renaud u liniju Azulene između ostalih proizvoda ima i bogatu kremu (Camomile Calming Rich Cream) idealnu za njegu kože nakon izlaganja suncu. Krajem ljeta koža je tamna, ali i neugodno suha popraćena ljuštenjem površinskog sloja.

Reparativni balzam s azulenom i eteričnim uljima lavande obogaćen je ublažavajućim uljima i voskovima koji njeguju, omekšavaju i umanjuju osjećaj nelagode. Prikladan je za ublažavanje osjećaja topline nakon izlaganja suncu, ublažavanje opekline i manjih iritacija.

Ova bogata krema vibrantne plave boje, osim što umiruje kožu pruža i dodatnu njegu. Zbog svoje je teksture prepoznata kao univerzalni proizvod ne samo za njegu lica već i ostalih djelova tijela poput suhih laktova i peta, dok njezini umirujući sastojci izvanredno funkcioniraju kod tretiranja kože nakon depilacije i epilacije.

Preporučena maloprodajna cijena Docteur Renaud Azulene bogate kreme je 257 kuna.


Tags: krema, njega, renaud

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Odgovor za suncem izmorenu kožu: Dr. Renaud Azulene Camomile bogata krema