Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Okupajte se medom: Nuxe Rêve de Miel gel za čišćenje lica i tijela

nuxe-reve-de-miel-gel-za-ciscenje-lica-tijela

U Nuxe linija Rêve de Miel, osim balzama za zaštitu usana (--> link), nalazi se i gel za čišćenje lica i tijela. Sam naziv linije Rêve de Miel može se prevesti kao 'medeni san', a glavni sastojak svih proizvoda je med bagrema.

Gelovi za tuširanje i umivanje lica te različiti sapuni sadrže u sebi velike količine umjetnih deterdženata koji uz nečistoću, skidaju i hidrolipidni sloj kože. Što se neki proizvod za čišćenje lica ili tijela više pjeni, to znači da u sebi sadrži veći udio deterdženata koji dokazano nagrizaju hidrolipidni sloj kože i time ju intenzivno isušuju. U kombinaciji s zimskim uvjetima hladnoće i vjetra s jedne strane i grijanja i suhog zraka u zatvorenim prostorima s druge, dolazi do intenzivnog isušivanja i perutanja kože te ona postaje gruba i neugodna na dodir.

nuxe-reve-de-miel-gel-za-ciscenje-lica-tijela

Rêve de Miel gel za čišćenje lica i tijela 3u1 je proizvod koji dolazi u velikom, ekonomičnom pakiranju za cijelu obitelj. Iznimno je bogat gel za čišćenje lica i tijela koji zahvaljujući svojoj formuli bez sapuna, s biljnom čistećom bazom, čisti kožu čuvajući njezin hidrolipidni sloj. Alantoin je zaslužan za smirivanje i najosjetljivije kože, ulje suncokreta bogato lipidima obilato ju hrani, dok med bagrema obnavlja njezin zaštitni sloj i jača kožnu barijeru. Formula sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla.

Preporučena maloprodajna cijena Rêve de Miel gela za čišćenje lica i tijela od 400 ml je 164 kune.


Tags: lice, nuxe, čišćenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Okupajte se medom: Nuxe Rêve de Miel gel za čišćenje lica i tijela