Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Olival Kozmetika zna kako do nježnih i mekih ruku

olival-krema-za-ruke-hidratantna-koncentrat

Koža ruku je tanka, osjetljiva i nerijetko suha, prva je na udaru hladnih vjetrova, mraza i suhog grijanog zraka unutar prostorija. Nekoliko minuta dnevne njege dovoljne su kako bi i najgrublje ruke s vremenom postale mekane i nježne.

Kvalitetna krema za ruke trebala bi štititi kožu od nepovoljnih vanjskih utjecaja, hraniti je, vratiti joj vlagu, učiniti je mekom, glatkom i elastičnom. Iz Olivala preporučaju dvije kreme iz svoje ponude – koncentrat i hidratantnu kremu za ruke i nokte s nevenom.

Koncentrat za ruke i nokte s nevenom

Koncentrat za ruke s nevenom djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Ekstrakt nevena i vitamin E obnavljaju oštećenu kožu i usporavaju proces starenja. Ova krema idealna je za noćnu njegu. Nanosi se u maloj količini, sporije se upija a duže zadržava na koži. Maloprodajna cijena joj je 21,90 kuna.

Hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom

Hidratantna krema za ruke hrani kožu i idealna je za dnevnu njegu. Brzo se upija i hidratizira suhu kožu. Ekstrakt nevena obnavlja oštećenu kožu i nokte. Vitamin E snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Cijena joj je 15,90 kuna.

Tags: njega, ruke, olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Olival Kozmetika zna kako do nježnih i mekih ruku