Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Olival proizvodi za čišćenje lica na bazi smilja

olival-smilje-tonik-mlijeko

Kozmetička linija Olivala pod nazivom 'Smilje – bezvremenska ljepota' upotpunjena je s dva nova proizvoda - mlijekom za čišćenje s uljem smilja i tonikom za čišćenje lica s uljem smilja.

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA  s uljem smilja

Visoko kvaltietan proizvod za čišćenje nježne kože lica - mlijeko za čišćenje lica s uljem smilja obogaćeno je prirodnim masnim uljima sezama i nočurka. Mlijeko je namijenjeno svim tipovima kože, a upotrebljava se za uklanjanje šminke i temeljito čišćenje kože lica i vrata. Proizvod blagotvorno i umirujuće djeluje na kožu i dodatno njeguje, hladi i vlaži. Glavne aktivne tvari - eterično ulje smilja, pantenol i nočurkovo ulje – potiču obnavljanje kože i spriječavaju nastajanje bora. Maloprodajna cijena mlijeka za čišćenje he 36 kuna.

TONIK ZA ČIŠĆENJE LICA s uljem smilja

Tonik za njegu lica vraća svježinu, tonus i prirodnu kiselost nježnoj koži lica i vrata. Nanosi se na kožu prije dnevne i noćne kreme. Tonik za čišćenje lica s uljem smilja bogat je visoko vrijednim sastojcima koji dodatno umiruju nadraženu i oštećenu kožu. Ekstrakt sjemenki grožđa dodatno revitalizira i pomlađuje umorne stanice kože, a glavna aktivna tvar - ulje smilja potiče obnavljanje kože i spriječava nastajanje bora.

Maloprodajna cijena mlijeka za čišćenje i tonika je 36 kuna, a dostupni su u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, drogerijama i većim supermarketima i hipermarketima.

Tags: čišćenje, mlijeko, tonik, olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Olival proizvodi za čišćenje lica na bazi smilja