Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oriflame blistave kolekcije za ljetne dane

oriflame-aimi-heavenly-blossom

U novoj kataloškoj ponudi Oriflame ima četiri nove kolekcije. Oriflame se pobrinuo da ljetno uživanje na suncu bude što opuštenije, a koža blistavija, mirišljava i hidratizirana.

AIMI Collection Miris Orijenta kolekcija je u kojoj se nalazi tri linije – Breeze, Caress i Heavenly Blossom, a u kojima se nalazi mirisni sprej (59,90 kn), gel za tuširanje (19,90 kn) i roll-on (14,90 kn). U miris su ukomponirane note jasmina, divlje ruže, božura, karamela, agar drveta i cvijetova trešnje Kolekcija je limitirano izdanje koje asocira na orijentalne krajeve te pruža dugotrajnu svježinu.

oriflame-midsummer

MIDSUMMER je kolekcija ljetnih mirisa za muškarce i žene. MIDSUMMER WOMEN toaletna voda sa mješavinom nježnih nota grejpa, ruže i mimoze dolazi u pakiranju od 50 ml, a cijena joj je 109,90 kuna, MIDSUMMER MAN TOALETNA VODA spoj je mirisnih nota skupocjenog drveta, osvježavajućih morskih nota i sjemenki egzotičnog korijandera te dolazi u pakiranju od 75 ml (109,90 kn). U ponudi je još i roll-on u obje varijante mirisa (16,90 kn).

oriflame-activelle

Kolekcija ACTIVELLE sadrži antiperspirantni sprej i roll on sa puderom nježnog pamuka, štiti od znojenja, osigurava cjelodnevnu svježinu i 24-satnu zaštitu, a kožu ostavlja mekom, glatkom i mirisnom zahvaljujući ženstvenom mirisu cvjetnog buketa. Proizvodi ne sadrže alkohol i ne ostavljaju bijele tragove. Cijena Activelle spreja Cotton dry je 22,90 kuna, a roll-ona 13,90 kuna.

oriflame-pure-nature

Kolekcija PURE NATURE sa ekstraktom kruške i nektarine daje vitalnost. Limitirano je izdanje za normalnu do masnu kožu i za sve generacije. Ekstrakt kruške i nektarine osvježava i umiruje kožu lica, te hidratizira i štiti od isušivanja. U kolekciji se nalazi gel za umivanje (49 kn), gel za područje oko očiju (34 kune) i krema za lice (35 kuna).

Tags: oriflame

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oriflame blistave kolekcije za ljetne dane