Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oriflame lansirao liniju More u suradnji sa Demi Moore

oriflame-demi-moore-kozmetika

Švedska kozmetička kuća Oriflame kozmetika ostvarila je suradnju s poznatom hollywoodskom glumicom Demi Moore, a kao rezultat nastala je nova ekskluzivna linija More by Demi, dostupna u ponudi novog kataloga.

Demi Moore je izabrana jer je ona utjelovljenje jake, uspješne žene i savršeno se uklapa u filozofiju Oriflama, izjavili su iz kompanije prilikom predstavljanja nove linije. Svoje oduševljenje kampanjom Demi je objasnila: 'Oriflame nudi visoko kvalitetne i luksuzne proizvode, koji su lako dostupni modernim ženama današnjice. Sviđa mi se činjenica da je Oriflame strastveni brand koji osnažuje žene diljem svijeta.'

Nova se kolekciju sastoji od parfemske vode i seta proizvoda za njegu kose i tijela.

oriflame-demi-moore-more-parfemska-voda

Orijentalno-cvjetni miris More by Demi parfemska voda zavodljiva je mješavina tahićanskog ylang ylanga, elegantnig jasmina i tople sandalovine, koja dočarava glamur i sofisticiranost Demi Moore. Cijena u katalogu joj je 159 kuna.

oriflame-demi-moore-kozmetika-more

U setu proizvoda za baršunastu njegu i sjaj kose i tijela nalazi se More maslac za tijelo (59 kuna), More krema za tuširanje (45 kuna) i More sprej za sjaj kose (49 kuna).

Za potpuno glamurozan stil Demi Moore u Oriflame-ovoj kolekciji predstavlja i modernu crnu torbu MORE, u imitaciji kože i sa zlatnim detaljima koju možete nabaviti po cijeni od 259 kuna.

Tags: miris, parfem, njega, kosa, oriflame

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oriflame lansirao liniju More u suradnji sa Demi Moore