Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Osigurajte koži prirodnu punoću, elastičnost i svježinu: Jardin Naturel Pužev gel

jardin-naturel-puzev-gel

Iz njemačkog laboratorija Jardin Naturel stiže potpuno prirodan Pužev gel, revolucionaran po svom sastavu, ali jednako tako i učinkovitom djelovanju.

Jardin Naturel Pužev gel sadrži brojne aktivne komponente koje blagotvorno djeluju na očuvanje mladolike, zdrave kože. Naime, Pužev gel obnavlja, regenerira, štiti i potiče normalnu funkciju kože. Aktivni sastojci iz mukopolisaharida blagotvorno djeluju na razna stanja kože, ublažavaju ožiljke, tragove od akni, pigmentacijske mrlje, kao i bore. Mukopolisaharid puža sadrži sastojke poput alantoina, kolagena, elastina, glikolne kiseline, proteina, vitamin i peptide. Jednom riječju, svega što koža voli i što koži treba.

Gel intenzivno hidrira pa je pogodan i za kožu koja je izrazito suha ili je dehidrirala na suncu (opekline). Lagana, mirisna tekstura gela pogodna je za sve tipove kože, vrlo je ugodna te se lako upija pa je idealna podloga za šminku. Povrh toga, gel se može primjenjivati na licu i tijelu, a odlične rezultate pokazuje i u borbi protiv strija.

Jardin Naturel Pužev gel od 125ml dostatan je za dvomjesečnu njegu lica, a dostupan je u dm prodavaonicama po cijeni od 34,90 kuna.

Tags: jardin, pužev, naturel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Osigurajte koži prirodnu punoću, elastičnost i svježinu: Jardin Naturel Pužev gel