Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oslobodite i vratite blistavost: NovExpert Expert Radiance Program

novexpert-expert-radiance-program

Kako do blistave kože? NovExpert je stvorio beauty protokol u tri koraka za glatku kožu i ten nevjerojatnog sjaja Expert Radiance Program. Tri koraka su potrebna da se otkrije glatka i blistava koža.

novexpert-expert-radiance-program

Prvi je korak piling sa dvostrukim djelovanjem – kemijski piling kad se stavi kao maska, a mehanički piling prilikom umasiravanja. Drugi je korak vitaminski koktel za kožu – serum sa vitaminom C koji djeluje i na teksturu i na boju kože, a koristi se danju. Treći se korak koristi noću, a radi se o renovativnoj noćnoj njezi koja cijelu noć djeluje na kožu kao piling te na taj način tjera kožu na regeneraciju. Ujutro se budite sa mekanom i blistavom kožom.

novexpert-expert-exfoliator-maska-piling

Korak 1: The Expert Exfoliator Maska i piling

Prvi korak ka lijepoj koži je definitivno uklanjanje mrtvih stanica sa površine lica. The Expert Exfoliator Maska i piling djeluje na dva načina – kao kemijski i kao mehanički piling. Kad se nanese kao maska ima kemijsko djelovanje zahvaljujući kombinaciji enzima gluconolactona i papaina. Nakon 6-8 minuta počinju pucati veze koje drže mrtve stanice kože za epidermis. Kako bi do kraja uklonili mrtve stanice kože potrebno ih je sastrugati sa kože. Tad na snagu stupa mehanički piling koji laganom masažom od 2 minute uklanja zaostale mrtve stanice. Kompleks mikrokuglica jojobe, bambusa i marelice lagano uklanjaju mrtve stanice kojima je kemijski piling pokidao veze sa epidermisom. Ima i anti-aging efekt zahvaljujući patentiranom sastojku dobivenom iz Novaxyline alge, dok efekt blistavosti dolazi iz amino-kiseline arginina i bioflavonoida koji stimuliraju mikrocirkulaciju kože. Koža je odmah zaglađena i besprijekorna, čak i bez make-upa. Maska i piling u jednom namijenjena je svim tipovima kože od 28 godina pa na dalje, osim jako suhe kože, a koristi se jednom do dvaput tjedno.

novexpert-vitamin-c-serum

Korak 2: Vitamin C serum

Drugi korak do blistave kože je vitaminski koktel, tzv. 'beauty doručak' – Vitamin C serum. Serum sadrži novu generaciju hiperstabilnog vitamina C koji u kombinaciji sa vitaminom E ujednačuje ten te sprječava nastanak hiperpigmentacijskih mrlja te korekciju postojećih. Licu daje zdravi sjaj zahvaljujući bioflavonoidima iz naranče koji stimuliraju mikrocirkulaciju krvi i time povećavaju temperaturu kože. Serum sadrži baobab celulozu koja daje lifting učinak, zaglađuje teksturu kože i jača konture lica. Vitamin C serum namijenjen je svim tipovima kože od 30 godina pa na dalje. U slučaju jako suhe kože preporuča ga se pomiješati sa hidratantnom kremom.

novexpert-nocni-piling

Korak 3: Peeling noćna krema

Kako to izgleda probuditi se sa prekrasnom kožom? Treći korak je krema sa aktivnim noćnim piling djelovanjem. Peeling noćna krema ima moć 8-satnog intenzivnog renovativnog djelovanja. Papaja ekstrakt tijekom cijele noći potiče trostruki piling koji djeluje u svim slojevima kože i otkriva novu, regeneriranu kožu. Progresivni piling na površini kože radi PHA (gluconolactone), u dubinu epidermisa djeluje AHC sa mliječnom kiselinom, brzi površinski piling ima ekstrakt papaje, a glikolna AHA kiselina ide u dublje slojeve. Ujutro je tekstura koža profinjena, nevjerojatno mekana i vidljivo glatka. Krema je obogaćena i hijaluronskom kiselinom. Može se koristiti već od 28 godina, a ne preporuča se jako suhim tipovima kože.

Cijena The Expert Exfoliator maske i pilinga je 196 kuna, Vitamin C seruma 299 kuna, a Peeling noćne kreme 281 kuna.

 

Recenziju prva dva koraka programa - Exfoliator maske i Vitamin C seruma možete pročitati ovdje --> link

Tags: njega, sjaj, blistavost, novexpert

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oslobodite i vratite blistavost: NovExpert Expert Radiance Program