Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Osvježavajuća antioksidativna njega: Afrodita Zeleni čaj

afrodita-green-tea

Kozmetika Afrodita ima dva nova proizvoda za njegu tijela na bazi zelenog čaja. Liniju Zeleni čaj čini gel za tuširanje i hidratantno mlijeko za tijelo.

Prošlo je više od 5000 godina od kada su Kinezi otkrili ljekovita svojstva lista zelenog čaja. Zahvaljujući svojim blagotvornim sastojcima zeleni čaj je odlično sredstvo za njegu kože. Bogat je vitaminima i mineralima koji utječu na ljepotu – sprječavaju bore, smanjuju vidljivost tamnih mrlja, ujednačavaju tonus kože i sprječavaju nastanak akni i opekotina.

afrodita-green-tea

Hidratantno mlijeko za tijelo Green Tea sa provitaminom B5

Brzo upijajuća formula za vlaženje namijenjena vitalnosti i mladolikom izgledu kože. S ekstraktom zelenog čaja, provitaminom B5 i uljem makadamije kožu intenzivno vlaži kožu, poboljšava njezinu elastičnost te ima i antioksidativno djelovanje - pomaže pri prevenciji preuranjenog starenje kože.

Gel za tuširanje Green Tea sa provitaminom B5

S ekstraktom zelenog čaja i provitaminom B5 kožu nježno čisti, a pri tome je ne isušuje, smiruje i intenzivno vlaži. Svjež miris budi osjetila i oživljava duh i tijelo! Ne narušava prirodni pH kože pa je tako primjeren i za njegu osjetljive kože.

Proizvodi su dostupni u drogerijama DM, Kozmo, Muller, BIPA te u trgovačkim centrima, a preporučena maloprodajna cijena mlijeka za tijelo je 24 kune (250 ml) i gela za tuširanje 15 kuna (250 ml).

Tags: proizvoda, njegu, liniju, tijela, nova, tijelo, čaj, zeleni, mlijeko, bazi, tuširanje, afrodita, false, hidratantno

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Osvježavajuća antioksidativna njega: Afrodita Zeleni čaj