Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Osvježavajući buket ruža za dehidriranu kožu: Melvita Ružin nektar za njegu tijela

melvita-ruzin-nektar-za-njegu-tijela

Melvitina kolekcija za njegu tijela Ružin nektar s osvježavajućim i nježnim buketom ruža predstavlja dragocjenu sinergiju zavodljivog mirisa koja hidratizira i revitalizira dehidriranu kožu od glave do pete. Kolekciju za njegu tijela Ružin nektar čine Ružine latice za tuširanje, Mlijeko za tijelo Ružin veo i balzam za usne Nektar 3 ruže.

 

 

Legenda kaže da su divlje ruže procvale u ranu zoru čim je slavuj počeo svoju jutarnju pjesmu. Već s prvim notama, očarane bijele ruže otvorile bi se jedna po jedna, šireći zrakom svoj očaravajući miris. Međutim, jednog lijepog dana, proljeće je probudilo ruže bez slavujevog pjeva. Ljubomoran slavuj otišao je do grmova ruža u nadi da će tamo otkriti tko mu je suparnik zbog kojeg su ruže procvale bez njegovog pjeva. Ljutito se je borio s trnjem no njegov trud bio je ipak uzaludan. Krv koja je kapala iz njegovih rana obojala je divlje ruže u crveno. Tako ruže nikada nisu zaboravile svog slavuja.

Na svijetu je više od 140 vrsta divljih ruža. Kada slavuj počne pjevati Melvita putuje iz Francuske do Čilea kako bi ubrala tri vrste ruža koje stoljećima uspijevaju u čistoj netaknutoj prirodi te ih slaže u osvježavajući i nježan buket. U samo srce ovog buketa Melvita je utkala nekoliko kapljica Cvjetne vodice damaščanske ruže.

Kolekciju Ružin nektar čini buket tri unikatne ruže. Muškatna ruža (Rosa rubignosa ili Rosa mosceta) čije je ulje bogato vitaminom A koje hidratizira i omekšava kožu te je zaslužno za mladolik izgled, a sadrži više od 30% alfa-linolinske kiseline koja ima iznimnu sposobnost obnavljanja kože. Melvitina divlja ruža/šipak (Rosa canina) ima jedinstvenu moć zadržavanja vlage te povećava i regulira cirkulaciju vode u epidermi potičući sintezu akvaporina (vodenih kanalića) u koži.  Melvitin francuski šipak iz departmana Drôme (Rosa gallica) je bogata je prirodnim šećerima i ima iznimna hidratizirajuća svojstva. Koža je osvježena i obnovljena, revitalizirana i blista zdravim sjajem.

Ružine latice za tuširanje otkrivaju svježinu tri ručno ubrane divlje ruže. Gel se pretvara u nježnu pjenu osvježavajućeg cvjetnog mirisa koji obavija vašu kožu poput ružinih latica. Ima nježnu i mirisnu tekstura i ne sdrži saun. Cijena Ružinih latica za tuširanje je 128,50 kn (250 ml).

Mlijeko za tijelo Ružin veo osvježavajuće je mlijeko za tijelo koje obavija kožu nježnim velom 3 divlje ruže. U kombinaciji s cvjetnom vodicom ruže koži osigurava optimalnu hidrataciju. Formula je idealna za dehidriranu kožu te djeluje umirujuće i stvara osjećaj ugode baš poput ljetne kiše koja nježno pada po cvijetu. Mlijeko se brzo upija u kožu, a njegovo blagotvorno djelovanje traje cijeli dan. Cijena mu je 144,90 kn (200 ml).

Nektar 3 ruže ima meku, svilenkastu, kremastu teksturu, osvježavajući i nenametljiv miris. Ovaj neodoljivo privlačan balzam hidratizira, zaglađuje i omekšava kožu usana i čini je podatnom. Cijena balzama za usne je 99,90 kn (8 g).

Tags: latice, kolekciju, ruža, kožu, njegu, tijela, usne, čine, tuširanje, ružin, nektar, dehidriranu, ružine, pete, glave

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Osvježavajući buket ruža za dehidriranu kožu: Melvita Ružin nektar za njegu tijela