Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Osvježite i hidratizirajte kožu tokom noći i u svakom trenutku: Shiseido Ibuki Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix

shiseido-ibuki-beauty-sleep-mask-quick-face-mist

Moto Shiseido linije Ibuki je 'koža spremna na sve', a cilj mu je postići kožu otpornu na sve vanjske faktore. Stoga je Shiseido u liniji Ibuki objedinio hidrataciju, savršenstvo kože i prevenciju, a sad ima i dva nova proizvoda - Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix.

 

shiseido-ibuki-beauty-sleep-mask

Ibuki Beauty Sleep Mask je gel maska koja se ostavlja preko noći i osigurava koži dobar san i odmor, čak i ako se vi ne naspavate. Kondenzirani vitamin E i kasule C vitamina koji se nalaze u maski poboljšavaju proizvodnju stanične energije koja je nužna za zdravu kožu, također poboljšavaju sve prirodne procese koji se tijekom noći događaju u koži. Beauty Sleep Mask je formulirana sa Phyto-Target kompleksom koji poboljšava prirodnu proizvodnju vlage te fitoplanktonom koji vraća energiju i revitalizira kožu. Nježan aromakološki miris potiče san,a  lagana gelasta tekstura  kožu će osvježiti i osnažiti do jutra. Beauty Sleep Mask obećava čišći i blistaviji ten do jutra, kožu punu vlage, zaglađeniju i omekšanu teksturu kože, minimizira tamne podočnjake. Prilikom nanošenja imate svjež osjećaj, bez ljepljivosti. Cijena Ibuki Beauty Sleep Maske je 378 kuna (80 ml).

shiseido-ibuki-quick-face-mist

Ibuki Quick Mist Fix lagani je i osvježavajući gel koji se može koristiti bilo gdje, bilo kada - za potpuno osvježavanje kože u samo jednom spreju. Ovaj pokretna 'maglica' trenutno poboljšava sjaj, dehidraciju i ostale dnevne probleme kože koji su uzrokovani svakodnevnim stresom i vanjskim utjecajima. Formuliran sa Phyto-Target kompleksom i ekstraktom mažurana koji poboljšavaju prirodnu proizvodnju vlage te Anti-Shine kompleksom koji pomaže spriječiti masni sjaj. Fini gel u obliku spreja ima umirujuću i ugodnu teksturu koja obavija kožu veom kako bi ju zaštitila i poboljšala izgled i trajanje make-upa. Quick Mist Fix eliminira sjaj masne kože, ten je osvježen i izgleda blistavije, koži je trenutno obnovljena vlaga, a make-up je oživljen i traje duže. Quick Mist Fix je njega koju možete nositi svugdje sa sobom, a cijena mu je 234 kune (50 ml).

Tags: beauty, kožu, hidrataciju, shiseido, liniji, mist, stoga, savršenstvo, faktore, vanjske, ibuki, mask, sleep, quick, objedinio

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Osvježite i hidratizirajte kožu tokom noći i u svakom trenutku: Shiseido Ibuki Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix