Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Otkrijete ljepotu skrivenu u očima: Chanel Sublimage La Crème Yeux

chanel-sublimage-la-creme-yeux

Nova delikatna okoloočna kremica dolazi nam iz Chanela – Sublimage La Crème Yeux.

Ljepota žene je u njezinin očima. One odražavaju osjećaje i stanje uma. Govore o njenoj ženstvenosti i šarmu i otkrivaju njenu unutarnju ljepotu.

Sublimage La Crème Yeux otkriva tu ljepotu. Sa svojim potpunim pristupom, ne sam da ispravlja znakove starosti već smanjuje i podočnjake i natečenost, briše znakove vremena i umora, a konture oka ostavlja izglađenima. Takođe i reflektira svjetlost.

chanel-sublimage-la-creme-yeux

U središtu ove forumule, kao i u cijeloj liniji Sublimage (-> link) su voće i cvijet Vanilla planifolia. Kad se iskombiniraju kao rezultat nastaje ekskluzivni aktivni sastojak koji je moćan koliko je i rijedak – obogaćen ekstrat Planifolia PFA. Ovaj ekstrat ima izuzetnu regenerativnu snagu te djeluje u samo srce kože. Koža ostaje dobro hidratizirana, konture izglađene, svijetlije, bore i borice polako nestaju, a kapci izgledaju čvršće i podignutije.

Osim obogaćenog ekstrata Planifolia PFA, u Sublimage okoloočnoj kremi je i tkz. Chanel Eye kompleks koji potiče mikrocirkulaciju te uklanja otečenost. Unutar samo nekoliko dana, oči će izgledati ljepše, tamni krugovi će nestati i natečenost će se smanjiti.

Preporučena maloprodajna cijena Sublimage La Crème Yeux je 1.118 kuna.

Tags: chanel, njega, hidratacija, okoloočna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Otkrijete ljepotu skrivenu u očima: Chanel Sublimage La Crème Yeux