Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Oživite ten i vratite mladolik izgled: Biotherm Skin.Best Liquid Glow

biotherm-skin-best-liquid-glow

Biotherm donosi revoluciju kada je riječ o uljima za njegu lica. Skin.Best Liquid Glow je prvo ulje za trenutačno oživljavanje tena, mladolik izgled i prirodan sjaj kože.

Novo Biotherm Skin.Best Liquid Glow ulje ima jedinstvenu suhu teksturu ulja koje kožu čini svilenkastom na dodir te uklanja tri uzročnika koji utječu na gubitak prirodnog sjaja – suhoću, sivilo i prerano starenje. Liquid Glow osvjetljava, njeguje i štiti kožu. Svaka kap sadrži koncentrat astaksantina, jednog od najsnažnijih antioksidansa koji koži daje topao ton te sprječava prerano starenje.

Koncentracija astaksantina u ovom ulje je dvadeset puta veća od količine koja se nalazi u serumu Skin.Best. Astaksantin je jedan od najsnažnijih poznatih antioksidansa, sto puta je učinkovitiji od vitamina E. Ovaj ekstrakt algi poboljšava svojstva stanica kože vezana uz zaštitu od oksidacije i UV zračenja, uslijed čega koža izgleda zdravije i mlađe. Istovremeno pruža zaštitu od UV zračenja, foto starenja i hiperpigmentacije uzrokovane UVB zrakama te sprječava pojavu lipidne peroksidacije, procesa kojim slobodni radikali oštećuju stanice kože. Mješavinu ulja s dva aktivna uljna kompleksa savršeno se stapa s kožom koja upija astaksantin, uz blagotvoran učinak njezinih nutritivnih i obnavljajućih svojstava. Odlikuje se visokim udjelom esencijalnih masnih kiselina, uključujući omega 6 i omega 3, koje pomažu u održavanju razine hidratacije epidermisa te omekšavaju, hrane i njeguju kožu.

biotherm-skin-best-liquid-glow

Liquid Glow je ulje za njegu koje se može koristiti na više načina i donosi brojne blagodati za kožu. Prilagođava se specifičnim potrebama kože u bilo kojem trenutku. Već jedna kap ulja u kombinaciji sa svakodnevnim proizvodom za hidrataciju koži daje prirodni sjaj i sprječava oksidaciju, a za revitalizirajuću masku dovoljne su četiri kapi.

Rezultati ispitivanja pokazuju da se Liquid Glow brzo upija, nije mastan te u trenu pruža zdravi sjaj i blistav ten kod čak tri od četiriju korisnica. Zaglađuje kožu i čini je svilenkastom, a pritom ne ostavlja ljepljive tragove, što je pravi dokaz da ulje ne mora nužno biti masno.

Liquid Glow je ulje za višenamjensko, svakodnevno korištenje, bilo danju, zahvaljujući nemasnoj teksturi, ili noću. Ovisno o stanju kože, može se koristiti u većim ili manjim dozama. Njegova narančasta boja koži u trenu vraća zdravi sjaj, koji ostaje postojan zahvaljujući visokoj antioksidacijskoj zaštiti.

S fokusom na vidno održavanje mladolikog izgleda te s iznenađujuće suhom teksturom, Liquid Glow je namijenjen prvenstveno mlađoj koži te svim tipovima kože, čak i masnoj.

Ovisno o specifičnim potrebama kože, odaberite broj kapi prema rezultatu koji želite postići. Također se može umiješati u proizvod za njegu kože kako bi imao i antioksidacijski učinak.

1 KAP - POJAČANA NJEGA KOŽE: umiješajte kap ulja u proizvod za njegu kože kako biste naglasili prirodan sjaj, uz antioksidacijski učinak.

2 KAPI - POSTOJANI SJAJ: nanesite dvije kapi ulja svaki dan kako biste vašoj koži pružili zaštitu od oksidacijskog stresa i podarili joj dugotrajan sjaj.

3 KAPI - NOĆNA DETOKSIKACIJA: umasirajte ulje i ujutro će vaša koža izgledati kao da ste bili na tretmanu detoksikacije.

4 KAPI - VRAĆANJE ZDRAVOG SJAJA: koristite ga kao masku kako bi koža ponovno 'napunila baterije'.

Preporučena maloprodajna cijena Skin.Best Liquid Glow ulje ja 360 kuna (30 ml).

Tags: tena, prirodan, kože, njegu, lica, biotherm, izgled, mladolik, ulje, liquid, sjaj, prvo, glow, skin.best, oživljavanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Oživite ten i vratite mladolik izgled: Biotherm Skin.Best Liquid Glow