Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pametna koža bira najbolje: Reviderm Cellucur Dry Touch Sun Spray SPF 50+

reviderm-cellucur-dry-touch-sun-spray-spf50

Misleći na ljetni odmor zaboravljamo svoju kožu i zanemarujemo njegu koja joj je tijekom ljetnih mjeseci najpotrebnija. Premda sunce ima niz pozitivnih učinaka na naš organizam, ono isto tako ima i izrazito štetan utjecaj za nas i našu kožu.

Ni sami nismo svjesni koliko moramo biti oprezni u njezi svoje kože prije izlaganja suncu jer danas sunce ima veću jačinu nego prije i može trajno oštetiti našu kožu. Stoga je Reviderm dermokozmetika, imajući na umu upravo tu veliku klimatsku promjenu, razvila idealan spoj preparata za njegu kože tijekom izlaganja suncu.

Ako se intenzivno sunčamobez pravilne zaštite,pojaviti će se neki oblik oštećenja na koži poput ubrzanog starenja kože. Najveći problem kože je kako da zadrži vlagu, a  pošto sunce isušuje kožu ona samim time gubi vlažnost. Najteža stvar koja se može dogoditi kao posljedica sunčanja su maligne promjene na koži.

Da bi svoju kožu zaštitili na najbolji mogući način i time spriječili njezina oštećenja, Reviderm dermokozmetika je unutar Cellucur linije razvila idealnu, inovativnu zaštitu kože od sunca -  Dry Touch Sun Spray SPF 50+.

reviderm-cellucur-dry-touch-sun-spray-spf50

Dry Touch Sun Spray SPF 50+ sadrži sve aktivne sastojke potrebne za savršenu njegu kože. Vodootporna je te ima visoki zaštitni faktor SPF 50+ i posjeduje inovativni sustav filtracije širokog spektra UVA i UVB zraka za apsolutni i najviši standard zaštite kože od sunca.

Ima trostruki učinak - štiti kožu od sunčevog zračenja, smiruje upaljenu kožu i dubinski je hidratizira. Upravo zbog toga je namijenjena mladenačkoj i problematičnoj koži. Njezin aktivni vitamin E pomaže pri zaštiti od slobodnih radikala koji oštećuju kožu i uzrokuju prerano starenje, a aloe vera umiruje upaljenu i iziritiranu kožu. Stoga je savršen izbor i za osobe koje imaju izrazito osjetljivu kožu sklonu upalama i alergijskim reakcijama.

Reviderm Cellucur Dry Touch Sun Spray SPF 50+ proizvode možete naći u velikom broju poliklinika, dermatoloških ordinacija i kozmetičkih salona, a Revidermov referentni centar je Poliklinika Bagatin. Cijena Cellucur Dry Touch Sun Spray SPF 50+ je 259 kuna (200 ml).

Tags: reviderm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Pametna koža bira najbolje: Reviderm Cellucur Dry Touch Sun Spray SPF 50+