Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pametna njega kože za svaku ženu: Chanel Le Lift linija

chanel-le-lift

Nova Chanel linija protiv starenja kože lica Le Lift nalik je na nikada ispričanu priču… Budući da svaka žena nosi na različit način svoje godine, Chanel uvodi novu eru pametne njegu kože prilagođene jedinstvenim potrebama svake žene i njenom načinu i stilu života.

Chanel  je 12 godina razvijao molekulu 3.5 DA, prirodni aktivni sastojak iz biljke Edulis koji je čišći, snažnijeg djelovanja i koncentriraniji nego ijedan dosad te ga uvrstio kao glavni sastojak svoje nove, revolucionarne Le Lift linije proizvoda.

Kako starimo, pod utjecajem stresa i svakodnevnog života, koža se opušta, javlja se depigmentacija, sivilo. 3.5 DA molekula potiče proizvodnju proteina te se koža na prirodan način počinje obnavljati. Već nakon mjesec dana korištenja će te primijetiti prve rezultate - koži je vraćena gipkost, snaga i elastičnost a čak su i duboke bore izglađene.

chanel-le-lift

Intuitivno anti-aging tehnologija prilagođava se koži za ciljani lifting i optimalnu čvrstoću. U ovoj inovativnoj liniji se nalaze tri kreme različite teksture.

Chanel Le Lift Fine je ultra lagana, prozračna formula koja pomoću molekule 3,5 DA učinkovite potiče elastičnost kože i pruža joj optimalnu čvrstoću. Iznimno se brzo upija te ne ostavlja masni trag te je samim time i idealna podloga za šminku. Koristi se kao dnevna ili noćna njega i nanosi se na lice i vrat naravno izbjegavajući okoloočno područje.

Chanel Le Lift Creme je kremaste strukture. Rekonturira, tonira i zaglađuje kožu i pruža joj optimalnu čvrstoću.

Chanel Le Lift Rich je bogata, hranjiva formula koja se besprijekorno i brzo upija u kožu lica.

chanel-le-lift

Zaštitno lice Chanel Le Lift linije je predivna glumica Diane Kruger koja kaže: 'Ne želim se više skrivati iza samog vanjskog izgleda. Želim pokazati tko sam ja u suštini. Chanel njega poboljšava moj izgled i odgovara mi savršeno!'

Preporučene cijene proizvoda iz Le Lift linije su jednake za sva 3 proizvoda u elegantnim, crnim teglicama od 50 grama - 887 kuna, a mogu se nabaviti u odabranim parfumerijama te Chanel Martimex dućanu.

Tags: koža, chanel, kreme, lift

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Pametna njega kože za svaku ženu: Chanel Le Lift linija