Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Peršin nije samo za juhu: Biobaza Hydradiance

biobaza-persin

Biobaza je pripremila novu 100% prirodnu i dermatološki testiranu liniju proizvoda za njegu svih tipova kože – Hydradiance koja se sastoji od četiri proizvoda za njegu lica – Gel za umivanje, Tonik, Antioksidativni fluid i Uljni serum, a čije je blagotvorno djelovanje testiralo i potvrdilo 25 žena raznih tipova kože i dobi.

Biobaza Hydradiance nova je inovativna linija za njegu svih tipova kože na bazi tri aktivna sastojka – peršina i boražine iz ekološkog uzgoja, te vitamina E. Biobazini stručnjaci otkrili su snažno sinergijsko djelovanje triju prirodnih sastojaka: peršina i boražine iz certificiranog ekološkog uzgoja te vitamina E koji svojim aktivnim djelovanjem obnavljaju strukturu kože, osiguravaju blistav ten, hidriraju te štite od oksidacijskog stresa i starenja. Tijekom 10-dnevnog in vivo testa na 25 žena raznih dobnih skupina i tipova kože, dobiveni su slijedeći rezultati:

  • 95% ispitanica potvrdilo je kako je im je lice nakon umivanja Hydradiance Gelom za umivanje čisto, a koža meka i hidratizirana bez nugodnog zatezanja.
  • 75% ispitanica primijetilo je promjene na koži nakon korištenja Hydradiance Tonika i potvrdilo da im koža izgleda svježije.
  • 75% ispitanica potvrdilo je da im nakon korištenja Hydradiance Antioksidativnog fluida nije potrebna dodatna hidratacija, a koža je glatka i meka.
  • Sve ispitanice primijetile su pozitivne promjene na koži koristeći Hydradiance Uljni serum, samostalno ili kod suhe kože u kombinaciji s Antioksidativnim fluidom.
  • 100% ispitanica bi barem jedan proizvod iz Biobaza Hydradiance linije preporučilo svojoj prijateljici.

biobaza-persin-gle-tonik

Clean-it-all! Gel za umivanje svilenkaste, prozračne teksture s jedinstvenim kompleksom - ekstraktom sjemenki peršina, uljem boražine i vitaminom E nježno uklanja nečistoće, smanjuje pore i  zaglađuje kožu. Zahvaljujući uljima ružmarina i lavande sprečava isušivanje, tonificira i ostavlja kožu baršunasto mekom. Idealan za sve tipove kože.

Tone-it-up! Tonik intenzivno hidratizira kožu i smanjuje pore. Kompleks ekstrakta sjemenki peršina u kombinaciji s uljem boražine i vitaminom E potiče regeneraciju i održava mladenački izgled kože. Ekstrakt zelenog čaja s ružmarinom i lavandom trenutačno osvježava i energizira umornu kožu pripremajući je za hidratizaciju. Idealan za sve tipove kože.

biobaza-persin-fluid

Lift-it! Antioksidativni fluid trenutačno se upija, učvršćuje kožu i ujednačava ten. Kompleks ekstrakta sjemenki peršina uz ulje boražine i vitamin E smanjuje pigmentaciju i štiti kožu od prijevremenog starenja. Hranjivo ulje badema i karite maslac osiguravaju dodatnu, prirodnu vlagu te čine kožu mekom i elastičnom. Idealan za osjetljivu, dehidriranu kožu.

biobaza-persin-uljni-serum

Lift-it! Uljni serum je koncentrat na bazi ekstrakta sjemenki peršina, osam dragocjenih, prirodnih ulja  i vitamina E - prava riznica antioksidativnih sastojaka koji njeguju kožu i sprečavaju nastanak bora. Hranjivi kompleks koži lica pruža optimalnu zaštitu, regenerira je te joj daje zdrav sjaj i svjež izgled. Idealan za normalnu/suhu kožu.

Biobaza Hydradiance liniju potražite na polici prirodne kozmetike u dm prodavaonicama. Preporučena cijena tonika je 49,90, gela za umivanje 44,90 kn, Antioksidativnog fluida 79,90 kn i Uljnog seruma 89,90 kn.

Tags: serum, fluid, tonik, biobaza, umivanje, hydradiance, uljni

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Peršin nije samo za juhu: Biobaza Hydradiance