Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Po mjeri svake žene: Chanel Le Lift Koncentrat za područje oko očiju i Maska za učvršćivanje kože lica

chanel-le-lift

Za Chanel, ljepota cvjeta tijekom vremena, zahvaljujući proizvodima za njegu kože, svaka žena ima vjernog pratioca na na svom putu do ljepote. Lansiranjem linije Le Lift 2013. godine, Chanel je svim ženama ponudio pristup protiv starenja baziran na temelju epigenetike koja uzima u obzir individualnost svake žene.

Linija Le Lift je intuitivna i pametna te se prilagođava svakoj ženi. Sad je linija proširena s još dva proizvoda - Koncentratom za područje oko očiju (Eye Concentrate Instant Smoothing) i Maskom za učvršćivanje (Recontouring Massage Mask).

chanel-le-lift

Chanel Le Lift linija je tkz. 'made to measure', krojena po mjeri svake žene. Starenje ima drugičaiji učinak na svakoj ženi stoga je Chanel svoja istraživanja proširio na epigenetiku koja spaja genetiku i životni stil svake žene. Pokazuje da ljepota ovisi o našem ponašanju prema koži nego što smo naslijedili.  Okoliš, prehrana, stres, sve to ima izravan utjecaj na gensku ekspresiju i sposobnost sinteze proteina odgovornih za mladolikost kože. Epigenetika uključuje mehanizame koji kontroliraju ekspresiju gena u proteinima. Ona poziva mikroRNA (ili MIRS), koji su maleni fragmenti RNA koji moduliraju sintezu proteina ovisno o okolini i životnim uvjetima. U 2011. godini, nakon 12 godina istraživanja, Chanel je proizveo aktivni sastojak koji može regulirati MIRS 130, 138 i 191. Aktivni sastojak, 3.5-DA, je molekula estrahirana iz biljke Edulis, a temelji se na načina na koji biljke same stvaraju potreban aktivni sastojak.

chanel-le-lift-concentre-yeux-masque

Le Lift Koncentrat za područje oko očiju (Eye Concentrate Instant Smoothing)

Le Lift Koncentrat za područje oko očiju s teksturom svježeg gela smanjuje podočnjake, bore i borice. On djeluje na pojedinačne uzroke starenja zahvaljujući 3,5-DA aktivnom sastojku koji ima moć da regulira ekspresiju gena u bjelančevina p63 i Sirtuin 1 i koji obnavlja čvrstoću kože. Morski aktivni sastojak koji je pravi štit protiv stresa iz okoliša zaokružuje formulu. Le Lift Koncentrat za područje oko očiju odmah zaglađuje borice oko očiju i spriječava pojavu podočnjaka djelovanjem izravno na mehanizam odgovoran za njihov nastanak. Paralelno s tim, smanjuje i otečenost. Nakon prve aplikacije, konture očiju su zaglađene, bore i borice ispunjenije, a tamni krugovi smanjeni. Dolazi u bočici od 15 ml, a cijena mu je 639 kuna.

chanel-le-lift-collection-masque

Le Lift Maska za učvršćivanje kože lica (Recontouring Massage Mask)

Za vraćanje čvrstoće i tonusa kože, Chanel je razvio masku s formulom prilagođenom masaži lica. Maska za učvršćivanje kože lica jača i revitalizira kožu, ostavljajući je umirenom, podatnom i blistavom. Kao i kod drugih proizvoda iz linije Le Lift, maska ima anti-aging djelovanje aktivnog sastojak 3.5-DA koji omogućuje intenzivno učvršćivanje. Koža je zategnuta i restrukturirana, a tkivo zgusnuto. U formuli se nalazi i ekstrakt nerolija koji regulira mikrocirkulaciju i rasterećuje vezivno tkivo. Rezultat je čvršći i gušći dermis. Prednosti maske su istaknute u dva koraka. Prvi je korak opuštajući, a drugi toniranje koje se aktivira masažom te se povećava učinkovitost proizvoda. Lice je prirodno redefinirano i vraćaju mu se konture, koža je čvršća i gušća, a bore smanjene. Cijena Le Lift Maske za učvršćivanje kože lica je 605 kuna (50 g).

Tags: chanel, maska, lift

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Po mjeri svake žene: Chanel Le Lift Koncentrat za područje oko očiju i Maska za učvršćivanje kože lica